پاتوق کده
وبلاگ علمی ٰفرهنگی ٰمذهبی ، اجتماعی ، آموزشی و.....
درباره وبلاگ


وبلاگ علمی ٰفرهنگی ٰمذهبی ، اجتماعی ، آموزشی و..... که با به روزترین متنوع ترین و ناب ترین مطالب و تصاویر در خدمت بازدید کنندگان محترم می باشد.
آخرین مطالب
نويسندگان
رهبر معظم انقلاب:
رهبر انقلاب با بیان اینکه نهادهای قانونی را نباید مورد افترا یا اهانت قرار بدهیم، تصریح کردند: اگر این کار باب شود، هرج و مرج خواهد شد.
 رهبر انقلاب با بیان اینکه نهادهای قانونی را نباید مورد افترا یا اهانت قرار بدهیم، تصریح کردند: اگر این کار باب شود، هرج و مرج خواهد شد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری، دست‌اندرکاران برگزاری انتخابات صبح امروز با رهبر معظم انقلاب دیدار کردند.

برخی از مهم‌ترین محورهای این دیدار در ادامه آمده است:

* مردم انسانهای صالح را انتخاب کنند، کسی‌که وقتی در مسند نشست خود را سپر مشکلات کشور قرار دهد و کشور را به دشمن نفروشد.

* بنده گفتم کسانی که نظام را قبول ندارند رأی بدهند، نه اینکه کسی که نظام را قبول ندارد به مجلس بفرستند.

*در هیچ جای دنیا در مراکز تصمیم گیری کسی که اصل نظام را قبول ندارد راه نمی‌دهند، بنده همیشه به دست اندرکاران انتخابات میگویم پایتان را جای قرص بگذارید و آن جای قرص، قانون است، مُر قانون را رعایت کنید.

*به نهادهای قانونی اهانت نشود، یک نهادقانونی را نباید مورد افترا یا اهانت قرار بدهیم،نه اینکه اشتباه نمیکند اما این دلیل نمیشود تضعیف کنیم.

* این باب اگر باز شود هرج و مرج خواهدشد،‌ اذهان عمومی را مشوش نکنند،‌ بگذارید مردم همچنان که حق است با شوق و ذوق و نشاط بروند سمت انتخابات، مردم را به انتخابات بدبین نکنند.

* برجام حادثه‌ مهم و بزرگی بود؛ نه اینکه همه‌ خواسته های ما برآورده شد، ولی همین مقدار که از خواسته های جمهوری اسلامی برآورده شد، هیات مذاکره کننده و وزیر و رئیس جمهور زحمت کشیدند.

* بعضی می‌خواهند وانمود کنند که دستاوردهایی که پیدا شد، آمریکا به ما یک لطفی کرده لکن اینطور نیست، این تلاش ملت ایران و تلاش دانشمندان هسته ای است. شخصاً معتقدم که از این بهتر هم میشد که انجام بدهیم البته توان و فرصت و امکانات همین اندازه را اقتضا کرد؛همین اندازه هم کار مهمی است.

* الان همه‌ مسئولان چه مسئولان دولتی چه آن هیات نظارت مراقب باشند که آن طرف مقابل خدعه نکند و به لبخند و ماسکی که بر چهره زده نمی‌شود اعتماد کرد. مراقب باشند آنچه دارند انجام می‌دهند منطبق باشد با آنچه در واقع تعهد کرده‌اند. اگرخدعه‌ای ازطرف دیدند بایدمقابله به مثل کنند. اگرطرف مقابل نقض عهدکرد، این طرف هم بایدنقض عهدکند.

* این حرکاتی که جوانان سپاه پاسداران در خلیج فارس کردند و فرصت نشده که من از آنها تشکرکنم،کار بسیار درستی کردند. کسانیکه اهل سیاست هستند همینطور عمل کنند؛ ببینند کجا از خط تجاوز می‌کنند، جلویش را با قدرت بگیرند.

* تحریمها برداشته شد؛ آیا مشکلات معیشت و سفره‌ مردم حل خواهد شد؟  نه؛ من هم در این دولت و هم در دولت قبل گفتم مشکلات اقتصادی ممکن است 20تا 40درصد مربوط به تحریمها باشد؛بقیه مربوط است به ما. ما باید درست عمل کنیم،برنامه و مدیریت لازم است.

* جوان مؤمن، انقلابی و حزب اللهی را متهم نکنید به تندروی؛ اینها همانهایی هستندکه خالصانه در صحنه حاضرند و آنجا که دفاع از امنیت کشور و خون دادن مطرح باشد، درمیدان می آیند.

* به صرف اینکه قضیه ای مثل سفارت عربستان و سفارت انگلیس پیش بیاید که کاری بسیار بد و به ضرر کشور و اسلام است، این را بهانه نکنند که جوانان مؤمن را مورد تهاجم قرار دهند.
 

 

رهبر انقلاب:
ایشان افزودند: بعضی می‌خواهند وانمود کنند که دستاوردهایی که پیدا شد، آمریکا به ما یک لطفی کرده لکن اینطور نیست، این تلاش ملت ایران و تلاش دانشمندان هسته ای است.

: رهبر معظم انقلاب در دیدار دست اندرکاران انتخابات مجلس دهم و دوره پنجم مجلس خبرگان رهبری درباره توافق هسته ای تاکید کردند: "برجام حادثه‌ مهم و بزرگی بود؛ نه اینکه همه‌ خواسته های ما برآورده شد، ولی همین مقدار که از خواسته های جمهوری اسلامی برآورده شد، هیات مذاکره کننده و وزیر و رئیس جمهور زحمت کشیدند."

ایشان افزودند: "بعضی می‌خواهند وانمود کنند که دستاوردهایی که پیدا شد، آمریکا به ما یک لطفی کرده لکن اینطور نیست، این تلاش ملت ایران و تلاش دانشمندان هسته ای است. شخصاً معتقدم که از این بهتر هم میشد که انجام بدهیم البته توان و فرصت و امکانات همین اندازه را اقتضا کرد؛همین اندازه هم کار مهمی است."

شنبه 26 دی 1394برچسب:, آمریکا, :: 1:8 :: نويسنده : سیدنورالله احمدی
تجاوز شناورهای رزمی آمریکا به آب های سرزمینی ج.ا.ا را در یک بسته راهبردی و هدفمند باید بررسی و تحلیل کرد.
 همزمانی تجاوز نظامی آمریکا با خارج شدن قلب نیروگاه هسته ای اراک که نشانه متوقف و معکوس شدن برنامه هسته ای ایران است، پیام کار آمدی راهبرد آمریکایی " تهدید، تحریم، تحقیر " را به طرف ایرانی و جهان منتقل می کند.
از سوی دیگر این اقدام تجاوزکارانه آمریکا ناظر بر راهبرد " سخت گیری به ایران در پسا برجام " هم می باشد که مجله آمریکایی فارین افرز در 23 آدر 1394 از آن رو نمایی کرده است.
در این چارچوب، طرف آمریکایی به دنبال ایجاد این ادراک و انتقال این پیام بود که حتی عمل به همه تکالیف از سوی ایران در برجام، باز هم با " سخت گیری، تجاوز و تحقیر " از سوی ایالات متحده در پسا برجام همراه خواهد شد.
آمریکایی ها از این طریق و به زعم خود، می خواستند پاسخ لازم به آز مایش موشک های ایرانی به ویژه موشک عماد را هم داده باشند.
 حالا با دستگیری نظامیان متجاوز آمریکایی و توقیف شناورهای رزمی آمریکا، آن هم در آستانه سخنرانی سالیانه اوباما، این واشنگتن است که پیام لازم را از تهران دریافت می کند.
- آمادگی رزمی نیروهای مسلح ایران
- اقتدار ایران در برابر هر گونه اقدام آمریکا و متحدان آن
-هوشمندی ایران در جنگ ادراکی و عملیات روانی استراتژیک
با این شرایط اکنون آمریکا ضمن تحقیر شدن در برابر ایران، باید برای آزاد سازی نظامیان متجاوز خود، همانند انگلیسی ها مجبور به گدایی از ج.ا.ا بشود   بعبارتی شده است.

همه «پسرعمه و پسرخاله» های روحانی در دولت!

به بهانه نفی خویشاوندسالاری در دولت یازدهم توسط رئیس جمهور در این دولت پسرخاله و پسرعمه نداریم؛ به جز همین چند نفر! آوای جنوب؛ رئیس‌جمهور صبح امروز یکشنبه در نخستین همایش اقتصاد ...

به بهانه نفی خویشاوندسالاری در دولت یازدهم توسط رئیس جمهور
در این دولت پسرخاله و پسرعمه نداریم؛ به جز همین چند نفر!

آوای جنوب؛

رئیس‌جمهو در نخستین همایش اقتصاد ایران که در سالن اجلاس سران کشورهای اسلامی برگزار شد، درباره روابط فامیلی در دولت گفت: «همه دستگاه‌ها باید فعالیت اقتصادیشان را به صورت شفاف بیان کنند. همه مردم باید از آمار، ارقام و طرح‌های اقتصادی در یک لحظه باخبر شوند؛ در اینجا پسرخاله و پسرعمه نداریم.

اگر شفافیت در کار بود، اگر رانت نبود و اگر انشاءالله با فساد هم توانستیم مقابله کنیم، با فسادی که همه جا ریشه دوانده، آن وقت اقتصاد نجات پیدا می‌کند. مهم‌تر از همه اعتماد مردم به عنوان سرمایه اجتماعی ما در اقتصاد است.»

در همین راستا تصمیم گرفتیم تا با شفاف‌سازی در این زمینه، وجود یا عدم وجود پسرخاله یا پسرعمه یا دختر عمو یا هر کس دیگری از سران دولت را در مناسب دولتی بررسی کنیم.

البته آقای رئیس‌جمهور اشاره کرده‌اند که در مساله اقتصادی و رسیدگی به مفاسد اقتصادی نباید به فامیل بازی‌ها توجهی داشت و پسر عمه و پسر خاله را مستثنا قرار داد اما به هر حال بد نیست نگاهی به لیست پسرخاله‌ها در کابینه دولت یازدهم داشته باشیم.

۱- حسین فریدون

فریدون برادر حسن روحانی است که در دولت مسئولیت دستیار ارشد رئیس جمهور را بر عهده داشته و همیشه جز همراهان رئیس جمهور محسوب می شود. البته پیش از این نیز در دوران ریاست جمهوری هاشمی، خاتمی و احمدی نژاد، «برادر» ها یکی از افراد مورد اعتماد دولت ها بوده اند.IMG13070554

۲- عبدالحسین فریدون

وی برادرزاده حسن روحانی است که مدیرکل وزرات علوم و آموزش عالی را برعهده داشته و همچنین  سرپرست مرکز جذب اعضای هیئت علمی این وزارتخانه است. عبدالحسین فریدون در دولت سید محمد خاتمی، ریاست دانشگاه سمنان را عهده‌دار بوده است.۷۴۲۲۰۳

۳- طاهره قیومی

قیومی مسئول روابط عمومی نهاد ریاست جمهوری است که حسن روحانی دایی مادرش می شود.۷۴۲۲۰۱

۴- اسماعیل سماوی

سماوی خواهرزاده حسن روحانی سرپرست گروه مشاوران جوان، رئیس مرکز ارتباطات مردمی نهاد ریاست جمهوری و مشاور رئیس دفتر رئیس جمهور است. انتصاب سماوی در بسیاری از رسانه های اصلاح طلب با انتقاد مواجه شد.۷۴۲۲۰۴

۵- علی‌اصغر مونسان

مونسان خواهرزاده حسن روحانی مدیرعامل منطقه آزاد کیش است. وی فارغ التحصیل مهندسی عمران از دانشگاه صنعتی شریف، کارشناسی ارشد مدیریت ساخت از دانشگاه صنعتی امیرکبیر و کارشناسی ارشد مدیریت بازرگانی از سازمان مدیریت صنعتی می باشد.

مونسان پیش از این با حکم محمدباقرقالیباف، عضو هیئت مدیره و مدیرعامل شرکت توسعه فضاهای فرهنگی شهرداری تهران بود.

فامیل روحانی

۶- دکتر علی‌اصغر پیوندی

وی پسر عمه حسن روحانی سرپرست دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی است. در سوابق «پسرعمه» روحانی مسئولیت هایی همچون ریاست دانشگاه علوم پزشکی سمنان، معاونت آموزشی و پژوهشی سازمان نظام پزشکی و ریاست هیأت مدیره نظام پزشکی تهران بزرگ نیز به چشم می خورد.

حالا و با نگاهی به لیست بالا که قطعا می‌توان آن را ادامه داد و شماره‌های دیگری را هم با توجه به مسئولیت برخی نزدیکان وزرا در دولت ارائه کرد، شاید بهتر بتوان به حقانیت سخنان رئیس‌جمهور پی برد که برای مبارزه با فساد اقتصادی باید هرگونه تعارف و رودبایستی را کنار گذاشت؛ چرا که اگر بنا به اینگونه اقدامات باشد، قطعا خیلی عظیمی از نیروهای دولت به دلیل رابطه نسبی و سببی با رئیس‌جمهور مورد بررسی قرار نمی‌گیرند.

البته مشخص است که صرفا نسبت فامیلی با رئیس‌جمهور نمی‌تواند منکر خدمات یا لیاقت یک فرد برای تصدی یک پست یا مسئولیت باشد اما در اینجا چون دکتر روحانی درباره عدم وجود پسرعمه و پسر خاله صحبت کردند، بد ندیدیم تا یک بازخوانی درباره روابط فامیلی در کابینه دولت یازدهم داشته باشیم.

پنج شنبه 24 دی 1394برچسب:موساد, :: 22:50 :: نويسنده : سیدنورالله احمدی

یوسی کوهن رسما رئیس موساد شد

 

دفترچه نیم سوخته را از جیب یکی از تروریست های تکفیری در حومه حلب پیدا کرده بودند که حاوی مطالب قابل توجهی هست. چون نیم سوخته هست و علاوه بر زبان عربی محلی اماراتی، بخشی هم به زبان عِبری ❗️نوشته و حاوی یه سری علامات و ارقام است، ترجمه اش طول میکشه در پنج شماره خدمتتون تقدیم کنم:

گلاره عباسی از فرزانه کیمیا تا اکرم شهرزاد+تصاویر

گلاره عباسی، بازیگر سریال های «کیمیا» و «شهرزاد» درباره نقش های متفاوت اش در این دو سریال و تجربه همکاری اش با عوامل این دو سریال می گوید.

گلاره عباسی این روزها در هر دو سریال پرمخاطب تلویزیون و شبکه نمایش خانگی یعنی «کیمیا» و «شهرزاد» حضور دارد و جالب اینجاست که در هر دو سریال، نقشی منفی و البته مرموز بازی می کند و در هر دو، از خانواده هایی نابسامان بیرون آمده. با وجود تمام شباهت ها، عباسی این دو نقش را کاملا متفاوت از هم بازی کرده و هیچ کدام از نقش ها به لحاظ منفی و مرموز بودن شبیه دیگری نیست. درباره این نقش ها، ویژگی های هرکدام و سابقه همکاری با گروه «کیمیا» و «شهرزاد» با او گپ زده ایم.

 

گلاره عباسی از فرزانه کیمیا تا اکرم شهرزاد+تصاویر

 



ادامه مطلب ...

7 توصیه انتخاباتی قرائتی

رئیس ستاد اقامه نماز با تاکید برضرورت توجه و عمل به قرآن کریم گفت: تمامی فعالیت های تبلیغی باید قرآن محور باشد و منبریان از قرآن در امر تبلیغ استفاده کنند.

 

حجت الاسلام والمسلمین محسن قرائتی در اولین همایش انجمن علمی ارتباطات و تبلیغ حوزه علمیه در دارالقرآن علامه طباطیایی قم افزود: تبلیغ ما باید با تکیه بر آیات قرآن باشد مثلا اگر بخواهیم در آستانه انتخابات بر اساس مبناهای قرآنی، از راه سیاسی به مردم بصیرت دهیم، با استناد به آیات به آن‌ها بگوییم فریب زرق و برق، پول، شعارها، سخنرانی و وعده‌ها را نخورند.

 

وی گفت: در ارتباط با انتخابات همچنین به مردم بگوییم به هر شعاری گوش ندهید، با هر اشک و سوگندی فریب نخورید، به هر توجیهی دل نبندید، به هر سخنرانی اعتماد نکنید، به هر جبهه و چهره‌ای خیره نشوید، به هر نیرو و دوستی اعتماد نکنید، به هر شنونده‌ای اعتماد نکنید.

 

وی ادامه داد: بسیاری از مشکلات کشور ما به دلیل عدم توجه و عمل به آیات قرآن کریم است و جامعه ما باید قرآنی، روایی و نهج البلاغه‌ای شود.

 

رئیس ستاد اقامه نماز با گلایه از بی‌مهری به قرآن و نهج‌البلاغه در حوزه‌های علمیه، گفت: برخی استاد کفایه بودن را افتخاری برای خود می‌دانند، این در حالی است که نباید عزت خود را از کفایه بخواهیم بلکه باید از قرآن و نهج البلاغه طلب کنیم.

 

وی تدبر در قرآن را امری واجب دانست و خاطرنشان کرد: تدبر در قرآن به فهم صحیح از مفاهیم کلام الهی کمک خواهد کرد.

 

وی با تأکید براین‌که «تفسیر قرآن باید ساده و قابل فهم باشد»، گفت: مبلغان می‌توانند بر روی منابر و جلسات تفسیر، در کوتاه‌ترین زمان تفسیری از آیات الهی داشته باشند و از پرگویی به شدت پرهیز کنند.

 

قرائتی با بیان این‌که «بیان مبلغان بر روی منابر باید به گونه‌ای باشد که بر روی افکار جوانان اثرگذار شود»، خاطرنشان کرد: بیان مطالب غیرضروری در منابر، اثرگذاری تبلیغی را کاهش خواهد داد.

 

وی گفت: تبلیغ نباید مختص به زمان، مکان و برای رفع نیاز خاص شخص مبلغ باشد، این‌که کسی به خاطر مسائل مالی و رفع نیازهای خود، تبلیغ برود، هنر نیست، تبلیغ مربوط به فشارهای اقتصادی نیست که هر وقت ما وضع مالی خوبی پیدا کردیم دیگر به تبلیغ نرویم. تبلیغ باید از روی اخلاص و با نیت ترویج احکام دینی باشد و اگر انگیزه‌های مادی به میان بیاید تبلیغ ما کارساز نخواهد بود.

منبع: ایسنا
برچسب ها: 

زندگی‌نامه شهید شیخ نمر باقر النمر

شیخ نمر باقر النمر

رژیم عربستان سعودی در ماه مارس ۲۰۱۳ اولین جلسه محاکمه شیخ نمر را بدون اطلاع خانواده‌اش برگزار کرد و در آن، دادستان کل برای شیخ النمر خواستار صدور حکم اعدام شد و در همین رابطه چند اتهام ساختگی از جمله «حمایت از تروریسم» به وی نسبت داده شد.
در ادامه، اشاره‌ای کوتاه به زندگی‌نامه پر بار این روحانی مبارز شیعی شده است:

تولد و نسب

به گزارش ایرنا، شیخ نمر باقر النمر در سال ۱۳۷۹ هجری قمری در منطقه العوامیة یکی از شهرهای استان القطیف در منطقه الشرقیة چشم به جهان گشود.
او به یک خانواده والامقام در منطقه منتسب است که در آن روحانیون بی‌نظیر و برجسته‌ای همچون آیت الله شیخ محمد بن ناصر آل نمر پرورش یافته‌اند. خاندان النمر همچنین وعاظ و خطبای منابر حسینی سرشناسی همچون پدربزرگ پدری وی حاج علی بن ناصر آل نمر را تربیت کرده و پرورش داده است.

تحصیلات مقدماتی

شیخ نمر تحصیلات مقدماتی خود را در همان شهر العوامیة به پایان رساند و در سال ۱۴۰۰ هجری قمری مصادف با ۱۹۸۹ میلادی، برای آشنایی نزدیک‌تر با انقلاب اسلامی ایران و تحصیلات حوزوی، ابتدا به ایران مهاجرت کرد تا در تهران در حوزه علمیه حضرت قائم - عجل الله تعالی فرجه الشریف - حضور پیدا کند که در همان سال توسط آیت الله سید محمدتقی مدرسی در تهران تأسیس شده بود.
شیخ نمر پس از ۱۰ سال تحصیل در حوزه علمیه حضرت قائم - عجل الله تعالی فرجه الشریف -، عازم سوریه شد و در حوزه علمیه حضرت زینب - سلام الله علیها - برای ادامه تحصیلات حوزوی و علوم دینی نام نوشت و در حضور اساتید این حوزه به تحصیل پرداخت.

وی دوره کتاب‌های اصولی از جمله اصول الفقه مرحوم مظفر، رسائل شیخ انصاری و کفایة آخوند خراسانی را گذراند و در علم فقه نیز اللمعة الدمشقیة نوشته شهید اول، جامع المدارک خوانساری، مکاسب شیخ انصاری و مستمسک العروة الوثقی سید حکیم و دیگر کتاب‌های فقهی را مطالعه کرد.
شیخ نمر در طول مدت تحصیل علوم حوزوی خود در تهران و سوریه در محضر اساتید مختلفی حضور یافت، از جمله:
- بحث خارج نزد آیت الله سید محمدتقی مدرسی در تهران
- بحث خارج نزد آیت الله سید عباس مدرسی در سوریه
- بحث خارج نزد آیت الله خاقانی در سوریه
- دروس عالیه نزد علامه شیخ صاحب الصادق در تهران
- درس لمعه نزد علامه شیخ وحید افغانی
همچنین اخلاق را نزد آیت الله شیرازی در شهر مقدس قم فرا گرفت و به این ترتیب به درجات بسیار بالایی در اجتهاد دست یافت و اجازه تدریس در مراکز علوم دینی و مذهبی را پیدا کرد.

ایشان از جمله معروف‌ترین و شایسته‌ترین مدرسان علوم مذهبی و دینی در حوزه‌های علمیه به شمار می‌آید که حتی در حوزه‌های علمیه ایران و سوریه به تدریس کتاب‌هایی همچون کتاب اللمعة الدمشقیة و کتاب جامع المدارک و مستمسک عروة الوثقی و الحلقات شهید سید محمدباقر صدر پرداخته است.

شیخ نمر سال‌ها اداره حوزه علمیه حضرت قائم - عجل الله تعالی فرجه الشریف - در تهران و سوریه را برعهده داشت و تلاش بسیاری برای توسعه و پیشرفت این مراکز انجام داد.
پس از بازگشت به عربستان مرکز مذهبی الإمام القائم - عجل الله تعالی فرجه الشریف - را نیز در العوامیة تأسیس کرد که در واقع سنگ بنای مرکز اسلامی در سال ۱۴۲۲ هجری قمری مصادف با ۲۰۰۱ میلادی بود.

فعالیت‌ها و طرح‌های شیخ النمر

او فعالیت‌ها و طرح‌های بی‌شماری داشت که بر صحنه داخلی و منطقه‌ای تأثیر بسزایی گذاشت و تأثیرگذاری برخی از آنها از نظر دینی، فکری، اجتماعی و سیاسی بسیار چشم‌گیر بوده است.
شیخ النمر با برپایی نمازهای جمعه و جماعت و برگزاری سمینارهای دینی و علمی در منطقه و خارج از آن و چاپ و انتشار تحقیقات و مقالات و تأسیس حوزه‌های علمیه در بیداری و روشنگری افکار عمومی در منطقه عوامیه نقش بسزایی ایفا کرد.
او بارها خواستار بازسازی قبرستان بقیع در مدینه منوره شد و به همین دلیل بارها از سوی پلیس احضار شد و تحت فشار قرار گرفت.
او در سال ۱۴۲۸ در یک اقدام بی‌سابقه، فهرست خواسته‌های شیعیان عربستان را به امیر منطقه الشرقیة ارائه داد تا آنجا که سعد الفقیه به عنوان یک روحانی سنی مخالف دولت از علمای اهل تسنن عربستان خواست تا از شیخ النمر نحوه ارائه خواسته‌های خود را فرابگیرند.
وی در ماه محرم سال ۱۴۲۹ هجری قمری خواستار شکل‌گیری یک تشکیلات مخالف به نام جبهة الرشیدة شد که به گفته وی وظیفه و مسؤولیت آن مبارزه با فساد اجتماعی و تبعیض دینی و ظلم وستم سیاسی علیه پیروان اهل بیت علیهم السلام در عربستان بود.
شیخ النمر در سال ۲۰۱۱ پس از سرنگونی رژیم‌های حاکم بر تونس و مصر و با آغاز انقلاب مردم بحرین، ممنوعیت رسمی اعمال شده از ماه اوت سال ۲۰۰۸ از سوی مقامات سعودی در مورد ایراد سخنرانی و تدریس را در هم شکست و از تحولات شکل گرفته در طی فرآیند موسوم به بهار عربی سود جست و سخنرانی‌های خود را با سخن گفتن از آزادی سیاسی با محوریت تغییر سیاسی آغاز کرد.
جوانان القطیف در سایه شرایط سیاسی به وجود آمده در منطقه در آغاز سال ۲۰۱۱ با برپایی چند راهپیمایی خواستار آزادی ۹ تن از زندانیان سیاسی شدند که در آن زمان ۱۶ سال از بازداشت آنها سپری شده بود و تحت عنوان زندانیان فراموش شده از آنها نام برده می‌شد.
با ورود نیروهای اشغالگر سعودی موسوم به سپر جزیره به بحرین، دایره اعتراضات و فعالیت‌های سیاسی در القطیف عربستان رو به گسترش گذاشت.
رژیم سعودی نیز، در مقابل، صدها تن از جوانان را به اتهام ارتباط داشتن با اعتراضات شکل گرفته بازداشت کرد. شیخ النمر با تمام قدرت، از حق توده‌ها در اظهار نظر و اعتراض به دفاع برخاست.
وقتی منطقه القطیف می‌خواست چهره خشن به خود بگیرد و نیروهای امنیتی بر اساس یک نقشه از پیش طراحی شده در نظر داشتند حرکت جوانان العوامیة را به شدت سرکوب کنند، شیخ النمر از جنبش جوانان خواست تا در آن شب تظاهرات برگزار نکنند.
وی بدین ترتیب از کشته شدن جوانان العوامیة جلوگیری کرد و نقشه شوم نیروهای امنیتی سعودی را ناکام گذاشت.
وی در سخنرانی تاریخی خود بر لزوم مسالمت‌آمیز بودن جنبش جوانان منطقه الشرقیة عربستان تأکید کرد.
حوادث اکتبر ۲۰۱۱ که به حوادث العوامیة شهرت یافت، نقش رهبری شیخ النمر را به اثبات رساند و به روشنی به حکمرانان سعودی نشان داد که او رهبر جنبش مردمی در این منطقه است.
رژیم سعودی بر سرکوب شدید جنبش مردمی در عربستان اصرار و پافشاری کرد و به همین دلیل النمر بر مواضع و رویکرد خود شدت بخشید و به صراحت با سیاست تبعیض‌آمیز ریاض و سرکوب آزادی بیان و انحصار ثروت و قدرت در عربستان ابراز مخالفت کرد.
نخستین بازداشت شیخ نمر به ماه می ۲۰۰۶ میلادی بازمی‌گردد، هنگامی که شیخ به محض بازگشت از سفر کوتاه‌مدتش به بحرین و بازگشت به عربستان، به دلیل مشارکت در همایش بین‌المللی قرآن کریم از سوی نیروهای امنیتی رژیم سعودی بازداشت شد.
اتهام شیخ این بود که در این همایش، در عریضه‌‌ای، از رژیم سعودی خواسته بود به «قبرستان بقیع» رسیدگی کرده، مذهب «تشییع» را به رسمیت شناخته و شیوه‌‌های آموزشی و درسی کنونی حاکم بر عربستان را تغییر داده یا لغو کند.
اما بازداشت مجدد شیخ نمر، به ۲۳ آگوست ۲۰۰۸ میلادی بازمی‌‌گردد که در شهر القطیف به دست نیروهای امنیتی رژیم سعودی بازداشت شد. این بار اتهام شیخ برای بازداشت بنابر ادعای رژیم سعودی درخواست از شیعیان مناطق شرقی عربستان برای آماده‌شدن به منظور دفاع از خود و جامعه خویش بود که رژیم ادعا می‌‌کرد، این سخنان نمر به معنی تحریک شیعیان عربستانی برای جدایی از حکومت مرکزی بود.
این روحانی برجسته عربستانی یک بار دیگر در مارس ۲۰۰۹ میلادی بازداشت شد و البته آخرین بازداشت وی نیز نبود.
شیخ نمر بار دیگر در سال ۲۰۱۲ بازداشت شد و در ۱۵ اکتبر ۲۰۱۴ ( ۲۳ مهرماه سال ۹۳) به اتهام انتقاد از رژیم سعودی به اعدام محکوم شد.
نیروهای سعودی در ۸ ژوئیه ۲۰۱۲ بر سر راه ایشان کمین کردند و به سوی خودرویش اقدام به تیراندازی کردند که در نتیجه آن چهار گلوله به پای راست وی اصابت کرد و به دنبال آن او را، که بیهوش شده بود، از محل ارتکاب جرم ربودند و به بیمارستان نظامی در الظهران و سپس به بیمارستان نیروهای امنیتی در ریاض و به دنبال آن زندان الحائر انتقال دادند.
رژیم آل سعود پس از ۹۵۰ روز به پزشکان اجازه داد چهارمین گلوله را از پای شیخ النمر خارج کنند.
این گلوله، که از زمان بازداشت شیخ نمر در پای وی باقی مانده بود، علاوه بر شکنجه و درد سه ساله، باعث بیماری‌های دیگری نیز برای وی شده بود.

نامه شیخ شهید به مادرش پیش از شهادت

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پایگاه اطلاع رسانی رهبر فقید شیعیان عربستان، پس از آنکه خبر قطعیت حکم اعدام شیخ نمر منتشر شد، وی نامه‌ای خطاب به مادر خود نوشت.
بر اساس اعلام پایگاه اطلاع رسانی شهید شیخ نمر النمر، متن نامه وی به شرح ذیل است:
مادر صبورم ...
سلام؛
در هر حال و شرایطی که هستیم باید شکرگزار خداوند بوده و تسلیم آنچه که برای ما مقدر می‌کند، باشیم.
ای مادر! آنچه پروردگار هستی برای ما مقدر می‌سازد، بدون شک بهتر از آن چیزی است که ما برای خودمان در نظر می‌گیریم. ممکن است ما چیزی را انتخاب کنیم، اما بدون تردید خداوند بهتر از آن چیز را برای ما برمی‌گزیند. ما به درگاه خداوند دعا می‌کنیم تا آنچه را که خیر است بر ما ارزانی دارد.
همه چیز در این دنیا بر اساس اراده و مشیت الهی مقدر می‌شود و هیچ قدرتی یارای ایستادگی در برابر اراده الهی را ندارد و در عین حال هیچ کس نمی‌تواند بدون اراده پروردگار عالم، قدم از قدم بردارد.
مادر عزیزم! خداوند در این عالَم بر همه کس و همه چیز نظارت دارد و اراده او همه چیز را فرا گرفته است و همین برای ما کافی است.
مادر عزیزم! خداوند تو و همگان را در پناه خود حفظ فرماید!
شیخ نمر النمر



ادامه مطلب ...
از شوخی های انتخاباتی تا شوخی با مسئول روزنامه کیهان!

می خواد ادای محسن رضایی رو در بیاره
تکلیفه دیگه تکلیف !

می خواد ادای محسن رضایی رو در بیاره تکلیفه دیگه تکلیف !


ادامه مطلب ...
مجری جوان دهه ۶۰، حالا دختری ۲۹ ساله دارد که ازدواج کرده و پسر ۲۷ ساله‌اش، دانشجوست. الهه رضایی، مجری محبوب دهه شصتی‌ها، چندان به شهرت فکر نمی‌کند برای همین تلاش نمی‌کند به هر قیمتی شده، آنتن داشته باشد.
رضایی سبک خاص زندگی خودش را دارد و مثل همان زمانی که برنامه‌های کودک و نوجوان را با آرامش اجرا می‌کرد به سوالات ما درباره زندگی‌اش پاسخ می‌دهد.‌

من از همان بچه‌های دهه شصتی هستم که پای برنامه‌های شما می‌نشست و از اجرای خوب شما لذت می‌برد ...

خیلی هم اجراها خوب نبود!‌ نمی‌دانم چرا بچه‌های آن دوره این‌قدر از اجرای ما خوششان می‌آمد !

شاید به این دلیل که بچه‌‌های آن دوره به‌جز تلویزیون که کوچک و بیشتر هم سیاه و سفید بود، سرگرمی دیگری نداشتند

و مجبور بودند ما را تحمل کنند!

تحمل نمی‌کردیم! در اجرای شما صمیمیتی بود که نیاز ما در آن دوره بود، سال‌هایی که جنگ بود و صمیمیت شما به ما آرامش می‌داد.

این نظر قریب به اتفاق بچه‌‌های دهه شصتی است! صمیمیتی که شما از آن می‌گویید حس واقعی من و خانم خامنه بود که به بچه‌‌ها منتقل می‌کردیم به همین به دل شما می‌نشست. هر دوی ما حرف‌هایی را می‌گفتیم که به آنها اعتقاد داشتیم .

در آن شرایط این حس آرامش را کجا دریافت می‌کردید که آن‌قدر قوی بود و می‌توانستید آن را به دیگران هم منتقل کنید.

حس درونی بود. خیلی‌ها هنوز هم به من می‌گویند که تو مهربان هستی، آرامش شما، ما را هم آرام می‌کند و... البته من آدم بی‌خیال و خونسردی نیستم...

خونسردی با بی‌خیالی و بی‌تفاوتی فرق می‌کند.

بله آدم‌های خونسرد، آرام هستند و اطرافیان خود را هم آرام می‌کنند. خونسردی در آرامش فردی، خانواده، محیط کار، اجتماع و ... تاثیر دارد. اما معتقدم که اگر ویژگی‌ شخصیتی و رفتاری در طول زمان در فردی ثابت بماند، یعنی در ذات او ریشه دارد. در یک خانواده شاید چند فرزند زندگی کنند که هر کدام خصلت‌های خاص خود را داشته باشند و مثلا یکی‌ از آنها از دیگری آرام‌تر باشد. خانواده و شرایط تاثیرگذار است اما به شخصیت درونی آدم‌ها هم بستگی دارد.

این ذهنیت در مردم هم ماندگار شده که خانم رضایی دهه 90 باید همان ویژگی‌های خانم رضایی دهه 60 را داشته باشد، آیا این خواسته مردم باعث شده این ویژگی در شما حفظ شود؟

بله. من از نظر اخلاقی و رفتاری با دهه 60 چندان تفاوتی نکرد‌ه‌ام. معتقدم شاید افراد در دوره‌ای از شرایط موجود، خصلت‌هایی را دریافت کنند و شبیه آنها شوند اما اگر این ویژگی در ذات آنها وجود نداشته نباشد به مرور زمان آن را از دست می‌دهند. من به‌عنوان یک آدم آرام بین مردم شناخته شده‌‌ام اما در موقعیت‌‌های مختلف واکنش‌های گوناگون نشان می‌دهم شاید گاهی هم عصبانی شوم اما چون ذاتا آرام هستم، عصبانیتم موقتی است و خیلی زود جایش را به آرامش می‌دهد.

آن زمان که برنامه کودک را اجرا می‌کردید، 16 ساله بودید شهرتی که در آن سن و سال به دست آوردید، چقدر زندگی شما را تحت‌الشعاع قرار داد؟ شنیدم که همسر شما متخصص قلب است، آیا ازدواج شما ربطی به شهرت آن دوره داشت؟

زمانی که من ازدواج کردم، همسرم دانشجوی سال سوم پزشکی بود پس برایم مهم نبود که با آدم معروف و مشهوری ازدواج کنم. در آن سن و سال سواد و تحصیلات طرف مقابل برایم خیلی اهمیت داشت. اما هیچ‌وقت به این فکر نمی‌کردم که چون مجری هستم با مردی ازدواج کنم که در همه چیز اول بوده و به اصطلاح نامبروان باشد. برای همسرم هم مهم نبود که من مجری هستم و مشهور و می‌تواند از این بابت سود ببرد. متاسفانه الان برخی از آدم‌ها به دلیل منفعت‌های شخصی با یکدیگر ازدواج می‌کنند.

پدر یا مادرتان در حرفه رسانه فعال بودند که شما به سمت اجرا رفتید؟

نه ! پدر و مادرم اصالتا دماوندی هستند. پدرم آن زمان کارمند دادگستری و بسیار مذهبی بود. او خیلی روی حلال و حرام مقید بود. مادرم هم مذهبی بود و رفتار و شخصیت آنها به شدت روی ما که چهار تا خواهر و برادر بودیم، تاثیر گذار بود.

برخی از والدین به حلال و حرام مقید هستند و معتقدند که لقمه حلال باعث عاقبت به‌خیری فرزندان می‌شود، شما در یک خانواده مذهبی بزرگ شده‌اید تاثیر این نگرش را در زندگی خود دیده‌اید؟

بله بسیار موثر است. شاید بچه‌‌هایی که با این سبک تربیتی بزرگ می‌شوند از خیلی امکانات زندگی عقب بمانند و از موقعیت‌هایی کنار گذاشته شوند اما زندگی بهتر و با کیفیت‌تری خواهند داشت. خودم و همسرم در چنین خانواده‌ای بزرگ شده‌ایم و در زندگی مشترک هم به‌شدت مقید به حلال و حرام هستیم و به راهی نمی‌رویم که پول حرام وارد خانواده‌ ما شود.

برخی معتقدند که مذهب بازدارنده است و جلوی پیشرفت را می‌گیرد اما شما در دهه 60 در یک خانواده مذهبی بزرگ شده و مجری تلویزیون شدید، به نظرتان چگونه می‌توان هم مذهبی بود هم پیشرفت کرد و در عرصه‌های مختلف حضور داشت؟

اگر از مذهب شناخت درست وجود داشته باشد، متوجه می‌شویم که هیچ موضوع بازدارنده‌ای در آن وجود ندارد. همه آدم‌ها می‌توانند در همه موقعیت‌ها و عرصه‌هایی که مذهب ممانعتی برای آنها نگذاشته است، حضور داشته باشند. مذهب اصلا مانع و دست و پاگیر نیست؛ مگر در مسائل اخلاقی و همان حلال و حرامی که درباره‌اش صحبت کردیم. وقتی کارمان را بر اساس اخلاق انجام دهیم، می‌توانیم در همه عرصه‌‌ها حضور داشته باشیم و مذهب هم بازدارنده نباشد.

شما سال‌هاست در حوزه رسانه فعالیت می‌کنید و بیشتر اجرای برنامه‌های کودک و خانواده را به عهده داشته‌اید به نظرتان چگونه باید مذهب را برای بچه‌های امروز تبیین و آموزش داد که آن را بپذیرند و با اصول آن همراه شوند؟

باید افراد متخصص این اصول را برای بچه‌ها به درستی بازگو کنند. این افراد در وهله اول باید خودشان مقید و متعهد به حرف‌هایی باشند که آنها را بازگو می‌کنند و باید آن‌قدر اطلاعات داشته باشند که بتوانند به سوالات ریز و درشت بچه‌‌ها پاسخ بدهند و مهم‌تر این‌که توانایی جلب اعتماد آنها را داشته باشند.

یکی از مشکلاتی که جامعه امروزی ما و به‌خصوص خانواده‌ها را تهدید می‌کند، ریاکاری است! بچه‌‌ها در خانه با رفتارهایی روبه‌رو می‌شوند که عکس آن را در جامعه می‌بینند و در بیشتر مواقع دچار رفتار دوگانه می‌شوند به نظرتان در این شرایط چه باید کرد؟

این روزها هدایت و تربیت بچه‌‌ها کار دشواری است. رسانه‌ها زیاد شده و بچه‌ها خودشان از جاهای مختلف اطلاعاتی را دریافت می‌کنند که گاهی حتی خانواده‌ها به آن اطلاعات دسترسی ندارند. برای بچه‌‌های امروز سوالاتی پیش می‌آید که پدر و مادر‌ها نمی‌توانند به آنها پاسخ بدهند. در مقابل گاهی والدین به بچه‌‌ها چیزهایی می‌گویند که خودشان به آن عمل نمی‌کنند و این رفتار باعث می‌شود که آنها دچار رفتار دوگانه شوند، این اتفاق در مدرسه هم رخ می‌دهد. واقعیت این است که کار پدر و مادرها، مدارس، مسئولان و مدیران جامعه، این روزها خیلی دشوارتر از گذشته است. آنها باید تلاش کنند که از نسل امروز عقب نمانند. پدر و مادرها با همه مشغله‌ای که دارند، باید حواسشان به بچه‌‌ها باشد. دوستان فرزندانشان را بشناسند و بدانند که آنها با چه کسانی رفت‌و آمد می‌کنند و...

اگر بخواهید الان برای بچه‌‌ها برنامه اجرا کنید باید چه ویژگی‌هایی داشته باشید؟

باید اطلاعاتم را در همه زمینه‌‌ها افزایش دهم و با کارشناسان زیادی در ارتباط باشم تا بتوانم به‌عنوان یک مجری، جوابگوی سوالات و نیاز کودکان و نوجوانان باشم. بچه‌های امروزی با بچه‌‌های دهه 60 خیلی فرق دارند. مشکلاتی که این بچه‌ها با آن درگیر هستند در دهه 60 اصلا وجود نداشت، بنابراین من باید راه گفت‌وگو و تعامل با بچه‌‌های امروز را پیدا کنم تا کلامم در آنها موثر باشد.



ادامه مطلب ...
رسایی:
حمید رسایی در اینستاگرام خود متنی انتقادی نسبت به سفر رئیس جمهور به فرانسه نوشته است.
رساییرسایی نوشته است: گاهی میخواهم تا چند روز ننویسم، اما سوژه ها امان نمی دهد. مرداد ماه امسال بود که فایبوس، وزیر خارجه فرانسه، شال و کلاه کرد بیاید ایران. او همان کسی است که در دهه ۶۰ و در زمانی که نخست وزیر وقت فرانسه بود، خون های آلوده به ایدز وارد کشورمان شد. بر اثر استفاده از این خون ها ۳۵۰۰ نفر آلوده و ۲۰۰ نفر کشته شدند. بسیاری از رسانه ها و تشکل های دانشجویی و صنفی، حتی خانواده این قربانیان در آستانه سفر وی از اینکه فرانسه تا به حال یک عذرخواهی خشک و خالی هم نکرده، به این سفر اعتراض داشتند. اما پاسخ رئیس جمهور ما به این اعتراض ها چه بود؟ روحانی بین دست دادن با فابیوس و جانبداری از این مطالبه به حق، کدام را برگزید؟

حالا روحانی می خواهد به فرانسه برود. ضیافت نهار از طرف اولاند، رئیس جمهور فرانسه ترتیب داده شده است. طبق پروتکل های بین المللی و لزوم رعایت آداب میهمان، از آنجا که طرف ایرانی حاضر به نشستن بر سر سفره ای که شراب در آن سرو شود، نیست، علی القاعده باید سرو شراب از میز غذا حذف شود. به نظر شما اولاند چه کرد؟ اولاند بین روحانی و شراب، یک بطری شراب را انتخاب کرد و حاضر نشد سرو شراب را از میز غذایش حذف کند! طبعا میهمانی و ضیافت نهار بهم خورد اما این موضوع پیامی را به دنبال داشت.

در حالی که روحانی سه ماه قبل، برای اینکه به فرانسوی ها برنخورد، خون های آلوده به ایدز را به راحتی فراموش کرد حتی به جانبداری از متهم پرداخت!او اگر هم نمی خواست به دلیل شرایط دیپلماتیک هم درباره مسئله خون های آلوده، اظهار نظری کند، می توانست حداقل سکوت کند اما ترجیح داد طرف فرانسوی ها را بگیرد!آقای روحانی! حداقل به اندازه اولاند، که به اعتراف رسانه های غربی، مسخره ترین رئیس جمهور اروپاست، ولی روی ارزش های باطل فرانسوی پای فشاری می کند، شما هم روی ارزش های حق ملتمان پافشاری کنید و به غربی ها نشان دهید که ارزش های کشورتان، ملت تان، دین و مذهب تان برای شما مهم است.
منبع: فارس
 

 

افسران - امام موافق حذف مرگ بر امریکا بود؟
حضرت آیت‌الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی در نامه‌ای به آقای روحانی رئیس‌جمهور و رئیس شورای عالی امنیت ملی، با اشاره به بررسی‌های دقیق و مسئولانه‌ی برجام در مجلس شورای اسلامی و شورای عالی امنیت ملی و عبور این موافقتنامه از مجاری قانونی، دستورات مهمی را درخصوص رعایت و حفظ منافع ملی و مصالح عالیه‌ی کشور صادر و با برشمردن تأکیدات و الزامات ۹ گانه در اجرای برجام، مصوبه‌ی جلسه‌ی ۶۳۴ مورخ ۹۴/۵/۱۹ شورای عالی امنیت ملی را با رعایت این موارد و الزامات تأیید کردند.
متن نامه‌ی رهبر معظم انقلاب اسلامی به این شرح است.
http://farsi.khamenei.ir/ndata/news/31168/smpf.jpg

بسم‌الله‌الرحمن‌الرحیم

جناب آقای روحانی
رئیس‌جمهور اسلامی ایران و رئیس شورای عالی امنیّت ملّی (دامت توفیقاته)

با سلام و تحیّت؛
اکنون که موافقت‌نامه‌ی موسوم به «برجام» پس از بررسی‌های دقیق و مسئولانه در مجلس شورای اسلامی، کمیسیون ویژه و دیگر کمیسیون‌ها و نیز در شورای عالی امنیّت ملّی، سرانجام از مجاری قانونی عبور کرده و در انتظار اعلام نظر اینجانب است، لازم میدانم نکاتی را یادآور شوم تا جنابعالی و دیگر دست‌اندرکارانِ مستقیم و غیرمستقیم آن، فرصتهای کافی برای رعایت و حفظ منافع ملّی و مصالح عالیه‌ی کشور در اختیار داشته باشید.

۱) پیش از هر چیز لازم میدانم از همه‌ی دست‌اندرکاران این فرایند پرچالش، در همه‌ی دوره‌ها از جمله هیئت مذاکره‌کننده‌ی اخیر که در توضیح نقاط مثبت و در اصلِ تثبیت آن نقاط همه‌ی سعی ممکن خود را به کار بردند، و نیز از منتقدانی که با ریزبینیِ قابل تحسین، نقاط ضعف آن را به همه‌ی ما یادآور شدند و مخصوصاً از رئیس و اعضای کمیسیون ویژه‌ی مجلس و نیز از اعضای عالی‌مقام شورای عالی امنیّت ملّی که با درج ملاحظات مهمّ خود، برخی از نقاط خلأ را پوشش دادند، و سرانجام از رئیس و نمایندگان مجلس شورای اسلامی که با تصویب طرحی محتاطانه، راه درست اجرا را به دولت ارائه کردند، و نیز از رسانه‌ی ملی و نویسندگان مطبوعات کشور که با همه‌ی اختلاف‌نظرها، در مجموع تصویر کاملی از این موافقت‌نامه در برابر افکار عمومی نهادند، قدردانی خود را اعلام دارم. این مجموعه‌ی پر حجم کار و تلاش و فکر در مسئله‌ای که گمان میرود از جمله‌ی مسائل به یاد ماندنی و عبرت‌آموز جمهوری اسلامی باشد، در خور تقدیر و مایه‌ی خرسندی است. به همین دلیل با اطمینان میتوان گفت که پاداش الهی برای این نقش آفرینی‌های مسئولانه، مشتمل بر نصرت و رحمت و هدایت ذات حضرت حق خواهد بود، ان‌شاءالله؛ زیرا وعده‌ی نصرت الهی در برابر نصرت دین او، تخلّف‌ناپذیر است.


ادامه مطلب ...
سردار سلیمانی در اجلاسیه خبرگان:
فرمانده سپاه قدس با بیان اینکه داعش ساخته و پرداخته آمریکا است گفت: آمریکا بنا دارد داعش را حفظ کند تا نیاز مسلمانان به آمریکا برقرار باشد و در واقع این را به اهرمی تبدیل کرده است.
 سرلشکر قاسم سلیمانی فرمانده سپاه قدس در هجدهمین اجلاسیه‌ خبرگان رهبری در جمع اعضای خبرگان به تشریح راهبردهای آمریکا در منطقه که به برکت انقلاب اسلامی به شکست انجامیده پرداخت و مباحثی را مربوط به یمن و عراق مطرح کرد.

سردار سلیمانی با بیان اینکه داعش ساخته و پرداخته آمریکا است تاکید کرد: آمریکا بنا دارد داعش را حفظ کند تا نیاز مسلمانان به آمریکا برقرار باشد و در واقع این را به اهرمی تبدیل کرده است.

فرمانده سپاه قدس پاسداران در خصوص جریان مردمی انصار‌الله نیز اظهار داشت: انصارالله یک حرکت و جریان مردمی است که بسیاری از مردم یمن با آن همراهی کرده‌اند و با اینکه این جنگ (جنگ یمن) سخت‌تر از جنگ علیه طالبان بود اما انصارالله بیش از 6 ماه است که مقاومت کرده در حالی که طالبان پس از دو ماه دچار فروپاشی شد.

وی با اشاره به نقش عربستان در حمله به یمن خاطرنشان کرد: عربستان از به قدرت رسیدن انصارالله ترسیده است و این جنگ را علیه مردم یمن تحمیل کردند.
منبع: فارس
سخنگوی وزارت خارجه آمریکا در عین حال اذعان کرد: «انتقال این سامانه دفاعی به ایران بر اساس قطعنامه های شورای امنیت سازمان ملل ممنوع نیست.»
ایسنا: سخنگوی وزارت خارجه آمریکا گفت: انتقال سامانه اس-۳۰۰ به ایران بر اساس قطعنامه‌های شورای امنیت سازمان ملل ممنوع نیست، اما با ارسال این سامانه موشکی به تهران نگران است.

به گزارش خبرگزاری اسپوتنیک، آمریکا بار دیگر از تحویل سامانه دفاع موشکی اس-300 روسیه به ایران ابراز نگرانی کرد.

بر اساس گزارش خبرگزاری صدا و سیما، سخنگوی وزارت خارجه آمریکا در عین حال اذعان کرد: «انتقال این سامانه دفاعی به ایران بر اساس قطعنامه های شورای امنیت سازمان ملل ممنوع نیست.»

جان کربی با تکرار ادعاها و اتهامات کاخ سفید درباره آنچه حمایت ایران از تروریسم خواند افزود: با این وجود، آمریکا با ارسال سامانه موشکی زمین به هوا به تهران مخالف است.

مقامات ایرانی دیروز اعلام کردند: روسیه احتمالا توافق تحویل سامانه دفاع موشکی اس-300 را در چند روز آینده نهایی خواهد کرد.

ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه، در ماه آوریل گذشته و مدت کوتاهی بعد از توافق هسته‌ای بین ایران و گروه 1+5 ممنوعیت فروش سامانه موشکی اس-300 به ایران را لغو کرد.
 
سه شنبه 13 مرداد 1394برچسب: جاسوسی, :: 12:12 :: نويسنده : سیدنورالله احمدی

تارنمای ویکی لیکس اعلام کرد سازمان امنیت ملی آمریکا از کابینه وزیران و شرکت های بزرگ ژاپن مانند «میتسو بیشی» جاسوسی کرده بود.

خبرگزاری فارس: جاسوسی آمریکا از ژاپن!
 

به گزارش گروه فضای مجازی خبرگزاری فارس به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، اخیرا سایت ویکی لیکس فهرستی با عنوان «هدف- توکیو» را که شامل 35 هدف است منتشر کرد. گفته می شود سازمان NSA لااقل از دور اول نخست وزیری سیندزو آبه که در 2006- 2007 عهده دار این مقام بود از شرکت ها، کارمندان دولتی و مشاوران ارشد وزارتخانه های ژاپن جاسوسی می کرد.

در این سند اشاره می شود: اسناد موجود صریحا می فهمانند که آمریکا  درباره بحث های داخلی ژاپن، موضوع هایی مانند واردات کشاورزی، مناظره های تجاری، مواضع ژاپن در مذاکرات راجب سازمان تجارت جهانی در دوحه، طرح های پیشرفت فنی، سیاست زیست محیطی و در رشته انرژی هسته ای دارای معلومات مفصلی می باشد.

بنا به اطلاع ویکی لیکس، آمریکا همچنین مکاتبات توکیو با سازمان های بین المللی از جمله با آژانس بین المللی انرژی را دریافت می کرده و مطابق با توافق Five Eyes اطلاعات جاسوسی دریافتی را به استرالیا، کانادا، انگلیس و زلاند نو می فرستاد.


«



ادامه مطلب ...
بین الملل > خاورمیانه - ایرنا نوشت:

موج محکومیتهای جهانی درپی قتل فجیع کودک فلسطینی به دست شهرک نشینان صهیونیست، نخست وزیر رژیم صهیونیستی را مجبور به تماس تلفنی با محمود عباس رئیس حکومت خودگردان فلسطینی کرد. نتانیاهو سوزاندن این کودک را اقدامی تروریستی خواند و قول تحقیق درباره این حادثه را داد.

به گزارش خبرگزاری فرانسه از قدس، بنیامین نتانیاهو روز جمعه در تماس تلفنی با عباس مدعی شد: همه در اسراییل از این اقدام تروریستی علیه خانواده علی دواشبه در حیرت هستند.

وی افزود: ما باید با هم و صرفنظر از مبداء تروریسم با آن مبارزه کنیم.

نتانیاهو گفت که به نیروهای امنیتی رژیم اسراییل دستور داده از تمام اقدامات برای یافتن جنایتکاران استفاده کنند.

شهرک نشینان صهیونیست بامداد جمعه با حمله به روستایی در کرانه باختری و آتش زدن یک خانه، علی سعد دوابشه کودک شیرخواره ( 18 ماهه) فلسطینی را زنده زنده در آتش سوزاندند.

دراین حادثه، سه نفر دیگر از اعضای این خانواده از جمله پدر، مادر و برادر چهار ساله این کودک شیرخوار نیز به شدت سوختند.

صهیونیست های تروریست پس از این جنایت به یک خانه دیگر متعلق به «مامون رشید دوابشه» حمله کردند و آن را نیز به آتش کشیدند. آن ها سپس بر روی دیوارهای هر دو خانه شعارهای نژادپرستانه علیه فلسطینیان نوشتند.

این دو خانه در نزدیکی ورودی اصلی روستا قرار داشت و شهرک نشینان صهیونیست پس از ارتکاب این جنایات صحنه را ترک کردند.

این جنایت با موج محکومیت جهانی رو به رو شده است و افکار عمومی در انتظار محاکمه و مجازات عاملان این جنایات هستند.

52261

 

 

http://newsmedia.tasnimnews.com/Tasnim/Uploaded/Image/139209061914213581625163.jpg

به گزارش حوزه دفاعی_امنیتی گروه سیاسی باشکاه خبرنگاران جوان؛ به نقل از خبرگزاری صدا و سیما، امیر سرلشکر عطاالله صالحی فرمانده کل ارتش جمهوری اسلامی ایران در حاشیه نماز عید سعید فطر در مصلای تهران در واکنش به گفته‌های اخیر مقامات آمریکایی که به خیال خود می‌توانند ارتش ایران را شکست دهند، اظهار داشت: این‌ها در همه آرزوهایشان در خواب طولانی به سر می‌برند و فکر می‌کنند این هم جزو آرزوهای جدیدشان است. وی با بیان اینکه آمریکایی‌ها این آرزو را هم برای همیشه به گور می‌برند، تصریح کرد: البته منظور از ارتش، یعنی قدرت نظامی مقدم ملت ایران. سرلشکر صالحی عنوان داشت: ارتش، سپاه و همه نیروهای نظامی و انتظامی در شرایط مناسبی به سر می‌برند و همان‌طور که حضرت آقا فرمودند، هر که می‌خواهد این توان را امتحان کند بسم‌الله.

مبارزه با استکبار تعطیل پذیر نیست/منظور برخی از اسلام رحمانی لیبرالیسم است/مسئولین، تشکلهای انقلابی را محدود نکنند/حرف بنده را از خود من بشنوید/ادعای افسردگی جوان ایرانی غرض ورزی است/غرب لیبرال در برابر جنایات سعودی سکوت کرد

رهبر معظم انقلاب در دیدار 4 ساعته با دانشجویان و نمایندگان تشکل های دانشجویی با بیان اینکه اگر مبارزه با استکبار نباشد ما تابع قرآن نیستیم، تاکید کردند: آمریکا اتمّ مصادیق استکبار است، خودتان را برای ادامه‌ مبارزه با استکبار آماده کنید.

خبرگزاری فارس: مبارزه با استکبار تعطیل پذیر نیست/منظور برخی از اسلام رحمانی لیبرالیسم است/مسئولین، تشکلهای انقلابی را محدود نکنند/حرف بنده را از خود من بشنوید/ادعای افسردگی جوان ایرانی غرض ورزی است/غرب لیبرال در برابر جنایات سعودی سکوت کرد
گزارش تصويري مرتبط

-------------------------------
 

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری فارس به نقل از پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری، حضرت آیت الله خامنه ای رهبر معظم انقلاب عصر روز شنبه در دیداری صریح و صمیمی با بیش از هزار جوان دانشجو، حدود 4 ساعت به دغدغه ها، مطالبات، انتقادها و پیشنهادهای آنان گوش دادند و درباره مسائل مختلف از جمله آرمانخواهی، الزامات افزایش تأثیرگذاری تشکلهای دانشجویی، مسائل منطقه، تداوم استکبارستیزی ملت ایران و مسائل روز دانشجویی با آنان سخن گفتند.

 

رهبر انقلاب در این دیدار که از ساعت هجده آغاز و بعد از نماز و افطار نیز ادامه یافت با اشاره به حسرت جاری در روزهای پایانی ماه مبارک رمضان، خاطرنشان کردند: هرکس در این بهار معنویت و صفا، دلش را تحت تأثیر باران رحمت و لطف الهی قرار داده، در آینده از میوه های این بذر افشانی معنوی، بهره ها خواهد برد.
ایشان در پاسخ به سؤال همیشگی جوانان درباره راههای تعالی روحی، افزودند: از بزرگان شنیدم که مهمترین کار برای اعتلای معنوی، تقوا و پرهیز از گناه است.
حضرت آیت الله خامنه ای، انجام فرائض دینی بویژه «نماز اول وقت، با حضور قلب و حتی المقدور با جماعت» را مکمل پرهیز از گناه برشمردند و خاطرنشان کردند: این مجموعه گرانبها را با تلاوت هر روزه حداقل چند آیه از قرآن، زینت دهید.
رهبر انقلاب پس از تأکید بر فرائض دینی به بحثی در زمینه فرائض دانشجویی پرداختند.

 



ادامه مطلب ...
یک نماینده ارشد کنگره آمریکا در بیانیه‌ای با محکوم کردن حضور گسترده مردم ایران در راهپیمایی روز قدس نوشته گرمای هوا هم مانعی برای این حضور ایجاد نکرده است.
به گزارش مشرق، «اد رویس»، رئیس کمیته روابط خارجی مجلس نمایندگان آمریکا بامداد شنبه با انتشار بیانیه‌ای  برگزاری راه‌پیمایی روز قدس در سر تا سر ایران را محکوم کرد.

«رویس» در این بیانیه که روی وب‌سایت رسمی مجلس نمایندگان قرار گرفته می‌نویسد در میانه مذاکرات هسته‌ای ایران و گروه 1+5، «دهها هزار نفر» در سر تا سر ایران در سالروز روز قدس به خیابان‌ها آمده و فریاد «مرگ بر شیطان کوچک، اسرائیل» و «مرگ بر شیطان بزرگ، آمریکا» سر دادند.

این نماینده ارشد کنگره می‌نویسد: «دمای هوا در تهران تقریباً 100 درجه است، اما این جلودار جمعیت نبود. یک مأمور آتش‌نشانی بالای کامیونش دیده می‌شد که با شلنگ روی جمعیت آب می‌پاشید و داد می‌زد مرگ بر آمریکا.»

«اد رویس» علاوه بر این، به آتش‌ کشیده شدن پرچم رژیم صهیونیستی توسط مردم را مورد توجه قرار داده و راه‌پیمایی روز قدس را «نژادپرستانه» خوانده است.

رئیس کمیته روابط خارجی مجلس نمایندگان آمریکا از حضور حسن روحانی، رئیس جمهور ایران در این راه‌پیمایی و بیانیه وزارت خارجه به همین مناسبت هم انتقاد کرده و نوشته «ناگفته قابل فهم است که ایران بار دیگر خواستار نابودی اسرائیل شده است.»

نماینده کنگره در پایان این بیانیه خواستار توجه دولت اوباما به این اظهارات و اقدامات مقامات ایرانی شده و نوشته به همین دلیل است که عده‌ای از امتیازدهی به تهران در مذاکرات هسته‌ای ایران نگران هستند.

«رویس» یکی از نمایندگان کنگره آمریکا است که همواره بیشترین کمک‌های مالی را از رژیم صهیونیستی در تبلیغات انتخاباتی برای ورود به کنگره دریافت کرده است.
منبع: فارس
دبیر شورایعالی امنیت ملی گفت: توافق خوب توافقی است که صنعت هسته‌ای رابا نشاط و رو به جلو نگه دارد.
به گزارش فرهنگ نیوز، علی شمخانی دبیر شورای عالی امنیت ملی در مراسم راهپیمایی روز قدس امسال در جمع خبرنگاران درباره برگزاری مراسم روز قدس امسال، با بیان اینکه طبق معمول مردم ایران در لحظه مناسب، رفتار مناسب از خودشان نشان می‌دهند، اظهار داشت: حضور مردم در راهپیمایی روز قدس بر روی این موضوع جهان اسلام در دفاع از فلسطین تأکید دارد که متأسفانه تکفیری‌ها نیز در مدت اخیر سعی کرده‌اند آن را در اذهان عمومی به موضوع ثانویه تبدیل کنند که علامت انعکاس آن از درک سعه سیاسی در ماه رمضان نشأت می‌گیرد.
 
شمخانی تاکید کرد: تکفیری‌ها نمی‌توانند موضوع فلسطین را به موضوع ثانویه جهان اسلام تبدیل کنند، غربی‌ها نیز نمی‌توانند مبتنی بر توان تکفیری‌ها امنیت رژیمی که ناپایدار و اشغالگر است را فراهم کنند.
 
دبیر شورای عالی امنیت ملی با اشاره به مذاکرات هسته‌ای گفت: از ابتدا به دنبال توافق خوب بودیم، ما در مذاکرات هسته‌ای به دنبال این بودیم که یک مشکل ناخواسته، تحمیلی و وهمی را با یک تعامل حل کنیم و 22 ماه نیز صبر کردیم و چارچوب ابعاد مختلف یک توافق خوب را در پی این ماه‌ها تبیین کرده و به مذاکره نشستیم.
 
وی با بیان اینکه متن اصلی توافق تنظیم شد و 5 ضمیمه مختلف از جمله ابعاد تحریم هسته‌ای تعامل نظارت و شفافیت دارد، گفت: این ابعاد تنظیم شد تا بتواند در یک قرارداد حقوقی این معضل برچیده شود، اما واقعیت این است که طرف مقابل فاقد اقتدار سیاسی است. از این جهت که آنچه در میز مذاکره می‌گوید با عرصه رسانه و تلویزیونی متفاوت است.
 
شمخانی گفت: یکی دیگر از ابعاد نداشتن اقتدار سیاسی طرف مقابل در میز مذاکرات این است که قادر نیست آنچه می‌گوید را در درون جامعه آمریکا  اعمال کند و طیف‌های مختلف جامعه آمریکا با اشکال مختلف نظرات متفاوتی دارند.
 
وی با بیان اینکه در درون 1+5 یک انسجام و وحدت نظر وجود ندارد و تحت تاثیر فشارهای رژیم صهیونیستی هستند اظهار داشت: برخلاف آن، جمهوری اسلامی ایران که یک کشور مستقل و مبتنی بر اقتدار در تصمیم گیر‌‌ی‌ها است و براساس آن تصمیم می‌گیرد .
 
دبیر شورای عالی امنیت ملی تصریح کرد: این مؤلفه‌های متعدد تأثیرگذار منفی اجازه نمی‌‌دهد که یک منطق بر مذاکرات هسته‌ای حاکم باشد، لذا جمهوری اسلامی ایران از روز اول که مذاکرات را آغاز کرد آن را مذاکره‌ای می‌دانست که چنانچه حل شود، مناسب است. ولی می‌دانست که طرف مقابل معمولاً با توجه به تجربه‌های قبلی به نوعی ناسازگاری و ناهمسازی خواهد داشت و رفتاری معقول منطقی و مساوی نخواهد داشت که به همین دلیل امروز آثار آنچه که رهبر معظم انقلاب فرمودند که «من به مذاکرات خوش‌بین نیستم»، بیشتر از گذشته در حال نمایان شدن است.
 
شمخانی تاکید کرد: ما از روز اول مقید به مذاکرات بودیم و هنوز هم به مذاکرات مقید هستیم، ما به مذاکراتی مقیدیم که در نهایت منتج به یک توافق خوب بشود و توافق خوب توافقی است که صنعت هسته‌ای ما را با نشاط و رو به جلو نگه دارد و دیگری اینکه از طرفی تحریم‌های ظالمانه یک طرفه را لغو کرده و استقلال، امنیت و دفاع ما را دچار خدشه نکند.
 
وی با تأکید براینکه توافق خوب توافقی است که مبتنی بر رعایت حقوق قرمز باشد، به تشریح خطوط قرمز جمهوری اسلامی ایران پرداخت و تصریح کرد: این در حقیقت مبتنی بر خطوط قرمزی است که با یک رویکرد عقلانی تعریف شده است. خطوط قرمز خطی نیست که از موضع قدرت و مستقل از واقعیت باشد بلکه این خطوط مبتنی بر رویکرد و عقلانیتی تعریف شده که در دستور کار مذاکره‌کنندگان قرار دارد.
 
دبیر شورای عالی امنیت ملی در پایان ابراز امیدواری کرد: امیدواریم که غرب از زیاده‌خواهی دست بردارد، چنانچه توافقی درچارچوب عزت اسلامی صورت گیرد، مردم خوشحال می‌شوند.

بازتاب سخنان رهبر معظم انقلاب در رسانه های خارجی

تهران - ایرنا - رسانه های خبری صوتی و تصویری و خبرگزاری های فارسی زبان کشورهای غربی سخنان روز پنحشنبه مقام معظم رهبری را بطور گسترده بازتاب داده و اعلام کردند که (حضرت) آیت الله خامنه ای در جمع مردم درباره مذاکرت هسته ای و حمله عربستان به یمن سخنانی ایراد کردند.

 

به گزارش ایرنا، رسانه های خبری صربستان روز پنجشنبه در گزارشی به نقل از رهبر معظم انقلاب اسلامی ایران نوشتند که بیانیه ایران و شش قدرت بزرگ جهانی تضمینی برای توافق نامه نهایی تا پایان ماه ژوئن نیست.

خبرگزاری رسمی صربستان «تانیوگ» در این گزارش به نقل از حضرت ایت الله خامنه ای نوشت که آنچه تاکنون انجام شده و حتی اگر مذاکره به توافق منتهی شود، توافق نامه را تضمین نمی کند.

تانیوگ نوشت: هفته گذشته تهران و شش قدرت بزرگ در مورد چارچوب توافق نامه ای به توافق رسیدند که می بایستی تا پایان ماه ژوئن نهایی شود و تحریم های بین المللی بر علیه ایران لغو گردد.

خبرگزاری صربستان افزود: آیت الله خامنه ای گفت که تا کنون هیچ موضعی را در باره مذاکرات اتخاذ نکرده، زیرا که هنوز کاری انجام نشده است که در باره آن موضعی را اتخاذ کند.

بنا به این گزارش، رهبر عالی ایران اشاره کرد: مقامات می گویند هنوز اقدامی صورت نگرفته، زیرا که هنوز کاری انجام نشده و هیچ موضوع الزام آوری نیست. من نه موافق هستم و نه مخالف.

تانیوگ افزود : ایشان همچنین اشاره کرد که همیشه از تیم مذاکره کننده ایران حمایت کرده و حمایت می کند.

این خبرگزاری ادامه داد: آیت الله خامنه ای حفظ صنعت هسته ای غیر نظامی در هر توافق نامه را عامل مهم برای توسعه آینده ایران خواند و گفت که صنعت هسته ای برای تولید انرژی، شیرین کردن آب و در زمینه های پزشکی، کشاورزی و دیگر زمینه ها یک ضرورت است.

تانیوگ نیز به اظهارات رهبر عالیقدر انقلاب اسلامی ایران در مورد تجاوز عربستان سعودی و نیروهای ائتلافی به یمن اشاره کرد و و با بیان اینکه در این حملات شهروندان بی گناه کشته می شوند، این حملات را در حد نسل کشی دانست.

این خبرگزاری افزود که آیت الله خامنه ای تجاوز عربستان سعودی بر علیه یمن و مردم بی گناه آن را یک اشتباه خواند و گفت که این یک جنایت و نسل کشی است که می تواند در دادگاه های بین المللی تحت پیگیرد قانونی قرار بگیرد.

ایشان همچنین گفت که عربستان سعودی از این درگیری پیروز بیرون نخواهد آمد.

تانیوگ در این باره به نقل از اطلاعات سازمان بهداشت جهانی نوشت که در حملات جنگنده های عربستان سعودی به یمن از 19 تا 6 آوریل امسال 643 نفر کشته شدند و دو هزار و 226 نفر مجروح شدند.

یونیسف در این مورد نیز اعلام کرد که از شروع حملات هوایی در یمن 74 کودک کشته و 44 نفر مجروح شدند.



**رادیو فرانسه

پایگاه اینترنتی بخش فارسی رادیو فرانسه نوشت : رهبر جمهوری اسلامی ایران، آیت الله خامنه ای امروز حملات هوایی ائتلاف کشورهای عربی به رهبری عربستان را علیه حوثی های یمن 'جنایتکارانه' توصیف کرد و خواستار توقف فوری آنها شد.

این رسانه در گزارشی افزود: آیت الله خامنه ای که این سخنان را مستقیماً خطاب به دولت ریاض ایراد می کرد، حملات هوایی عربستان را غیرقابل قبول و مصداق 'نسل کشی' دانست و آن را مشابۀ حملات اسرائیل علیه فلسطینان نوار غزه توصیف کرد.

رهبر جمهوری اسلامی سپس ابراز اطمینان کرد که دولت عربستان سعودی از نتایج زیانبار اقدام های نظامی اش در یمن مصون نخواهد ماند.

او تصریح نمود که برغم اختلافات دو کشور بر سر مسائل گوناگون، جمهوری اسلامی ایران همواره سیاست خارجی عربستان را 'متین و باوقار' توصیف کرده است.

آیت الله خامنه ای با اشاره تلویحی به روی کار آمدن ملک سلمان پادشاه جدید عربستان و وزرای جوان دفاع و کشور دولت ریاض که هدایت عملیات نظامی در یمن را برعهده دارند، گفت : چند جوان بی تجربه ادارۀ امور عربستان را در دست گرفته اند و اکنون جنبۀ وحشیانه بر جنبۀ متین و با وقار سیاست خارجی عربستان سلطه یافته است.

پایگاه اینترنتی بخش فارسی رادیو فرانسه نوشت : آیت الله خامنه ای، رهبر جمهوری اسلامی ایران، روز پنج شنبه ٢٠ فروردین / ٩ آوریل، در نخستین واکنش پس از انتشار بیانیه لوزان سوئیس و دستیابی به تفاهم بر سر پرونده هسته ای ایران، می گوید: او با آنچه رخ داده، نه موافق است و نه مخالف.

این رسانه افزود: آیت الله خامنه ای، در واکنش به این پرسش مطرح شده در روزهای اخیر که چرا رهبر جمهوری اسلامی ایران درباره موضوع هسته ای و تفاهم لوزان موضع نگرفته، پاسخ داد: 'جائی برای موضعگیری وجود نداشته، مسئولان می گویند هنوز کاری انجام نشده و چیز الزام آوری نیست'.

رهبر جمهوری اسلامی، با بیان اینکه همه چیز در جزئیات است و ممکن است طرف مقابل با بدعهدی بخواهد در جزئیات کشور ما را محصور کند، متذکر شد: 'اینکه حالا به بنده و دیگران تبریک میگویند، بی معنی است، آنچه تاکنون انجام شده نه اصل توافق و نه محتوای آن را تضمین می کند و نه حتی تضمین می کند که مذاکرات تا به آخر برسد'.

ایران و کشورهای قدرتمند غربی، روز سیزدهم فروردین بر سر صدور بیانیه ای حاوی چارچوب توافق جامع اتمی در لوزان سوئیس به توافق رسیدند.

مذاکره کنندگان تا پایان ماه ژوئن / ١٠ تیر ماه، برای دستیابی به توافق جامع اتمی بر سر پرونده هسته ای ایران فرصت دارند.



**بی بی سی

شبکه تلویزیونی بی بی سی فارسی نیز نوشت : روز پنجشنبه، ٢٠ فروردین (٩ آوریل) آیت الله علی خامنه ای در نخستین سخنرانی پس از صدور بیانیه هسته ای لوزان گفت با آنچه که روی داده 'نه موافقم نه مخالف.'

آیت الله خامنه ای که به مناسبت سالروز ولادت حضرت فاطمه برای جمعی از مداحان سخن می گفت، اظهار داشت: 'می پرسند چرا فلانی [رهبری] درباره موضوع هسته ای موضع نگرفته' و در پاسخ گفت: 'جایی برای موضع گیری وجود نداشته، مسئولان می گویند هنوز کاری انجام نشده و چیز الزام آوری نیست.'

رهبر جمهوری اسلامی گفت 'همه چیز در جزئیات است، ممکن است طرف بدعهد مقابل بخواهد در جزئیات، کشور ما را محصور کند' و افزود 'این که حالا به بنده و دیگران تبریک می گویند، بی معنی است، آنچه تا کنون انجام شده نه اصل توافق و نه محتوای آن را تضمین می کند، نه حتی [تضمین می کند] که مذاکرات تا به آخر برسد.' رهبر جمهوری اسلامی تاکید کرد که همچنان در مورد بیانیه لوزان و نتیجه آن دغدغه دارد.

وی گفت: 'از مذاکره کنندگان حمایت کرده و می کنم' و افزود: 'با توافقی که منافع و عزت ملت را حفظ کند موافقیم، اما توافق نکردن شرف دارد به توافقی که منافع و عزت ملت از بین ببرد.'

رهبر جمهوری اسلامی گفت که طرف مقابل مذاکرات، 'بد عهد و متقلب است' و به عنوان نمونه به اطلاعیه دولت آمریکا در پی انتشار بیانیه لوزان اشاره کرد و گفت: 'این اطلاعیه که اسم آن را فکت شیت گذاشته اند در اغلب موارد روایتی مخدوش و خلاف واقع بوده است.' وی افزود که آشکار است این اطلاعیه پیشاپیش و قبل از پایان مذاکرات تهیه شده بود و محتوای آن 'خلاف آن چیزی است که در مذاکرات جریان داشته است.

وی در مورد برنامه های هسته ای گفت که صنعت هسته ای برای جمهوری اسلامی از نظر تولید انرژی، فناوری پزشکی و سایر مصارف 'یک ضرورت' است و آن را دستاوردی داخلی خواند و افزود: 'حالا یک کشور عقب مانده می گوید اگر ایران غنی سازی داشته باشد، ما هم غنی سازی می کنیم، خوب تو هم برو و غنی سازی کن.' وی گفت توسعه فنی هسته ای باید ادامه یابد ولو اینکه محدودیت هایی هم در کار باشد.

رهبر جمهوری اسلامی گفت که 'اینها حرف های من است' و این سخنان را به رئیس جمهوری و در مواردی به وزیر خارجه تذکر داده و اینکه آنان چطور به آن عمل می کنند، به توانایی آنان در مذاکرات بستگی دارد.

هفته گذشته، ایران و کشورهای گروه ١+٥ پس از چند روز مذاکره در لوزان، سوئیس، بر سر صدور بیانیه ای حاوی چارچوب توافق جامع به تفاهم رسیدند و قرار شد در این چارچوب، مذاکرات برای دستیابی به توافق جامع تا پایان ماه ژوئن (١٠ تیر) ادامه داشته باشد. بخش قابل توجهی از مذاکرات لوزان بین نمایندگان ارشد آمریکا و ایران صورت گرفت.



ادامه مطلب ...
جمعه 7 شهريور 1393برچسب:اسراییل, :: 9:34 :: نويسنده : سیدنورالله احمدی
 
سقوط پهباد جاسوسی اسرائیل
صفحه قبل 1 2 صفحه بعد
پيوندها



نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

خبرنامه وب سایت:





آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 487
بازدید دیروز : 0
بازدید هفته : 583
بازدید ماه : 2333
بازدید کل : 160574
تعداد مطالب : 655
تعداد نظرات : 4
تعداد آنلاین : 1