پاتوق کده وبلاگ علمی ٰفرهنگی ٰمذهبی ، اجتماعی ، آموزشی و..... آخرین مطالب
نويسندگان پنج شنبه 15 بهمن 1394برچسب:ارتش, :: 23:11 :: نويسنده : سیدنورالله احمدی
امیر سرلشکر محمد سلیمی فرمانده سابق ارتش و مشاور ویژه فرمانده معظم کل قوا، صبح پنج شنبه پانزدهم بهمن ماه با حضور فرماندهان نیروهای مسلح و جمعی از مسئولان سیاسی کشور در مسجد امام خمینی(ره) ستاد ارتش برگزار شد.امیر سلیمی از بنیانگذاران ارتش انقلابی بود که در خرداد 1379 پس از کنارهگیری امیر سرلشکر علی شهبازی، به فرماندهی کل ارتش منصوب و همزمان با یک درجه ارتقا، به درجه سرلشکری نیز نائل آمد. ادامه مطلب ... سه شنبه 13 بهمن 1394برچسب:هواپیما ، ایرباس, :: 1:6 :: نويسنده : سیدنورالله احمدی
جامانده از قرارداد ایرباس
قیمت یک فروند هواپیمای ایرباس ۳۲۰ صفر کیلومتر در کارخانه ۸۰ میلیون دلار است، در حالیکه همین هواپیما را در بازار آزاد میتوان با نصف قیمت تهیه کرد.
![]() صراط: رئیس اسبق سازمان هواپیمایی کشوری گفت: قیمت یک فروند هواپیمای ایرباس ۳۲۰ صفر کیلومتر در کارخانه ۸۰ میلیون دلار است، در حالیکه همین هواپیما را در بازار آزاد میتوان با نصف قیمت تهیه کرد.
رئیس اسبق سازمان هواپیمایی کشوری اعلام کرد که ورود دولت به خرید هواپیما، شائبههای مختلفی را به وجود آورده درصورتی که دولت باید اعتبار 250 میلیون دلاری متناسب با ساختار و ایمنی ایرلاینها را در نظر میگرفت و با تعیین مهلت یکساله، از آنها میخواست تا ناوگان خود را ظرف 1.5 سال به سن 10 سال کاهش دهند. ازقرار معلوم، تفاهم نامه اولیه خرید 114 فروند هواپیمای ایرباس به ارزش بیش از 20 میلیارد دلار در سفر رئیس جمهوری اسلامی به فرانسه به امضا رسیده است. رضا نخجوانی، گفته است: تزریق چنین سرمایه هنگفتی توسط دولت، جایی برای رقابت بخش خصوصی با دولت نمیگذارد و این اقدام، عدول از سیاستهای کلان کشور در روند خصوصیسازی است. ادامه مطلب ... سه شنبه 13 بهمن 1394برچسب: حجاب ، مسلمان ، دنیا, :: 1:4 :: نويسنده : سیدنورالله احمدی
زنان مسلمان و غیر مسلمان از سراسر جهان با ارسال تصاویری از خود با پوشش اسلامی در شبکههای اجتماعی، حمایتشان را از «روز جهانی حجاب» به نمایش گذاشتند.
جمعه 9 بهمن 1394برچسب:اجتماعی, :: 7:23 :: نويسنده : سیدنورالله احمدی
فاجعه ای بزرگ در سال 94طناب دار را با دست خود می بافد، روسری حریر مادر را به چارچوب در گره می زند و حلقه مرگ را دور گردن نحیفش تنگ می کند؛ دیگری تلخی روزگار را تاب نمی آورد و از بلندی می پرد و آن یکی به ضرب گلوله خود را به کام مرگ می کشد.فرآوری: ه.هدایتی-بخش اجتماعی تبیان
![]() از آغاز سال ۹۴ تاکنون 13 دانش آموز زیر ۱۸ سال خود را به کشتن داده اند. نه نفر خود را حلق آویز کرده اند، سه نفر از ساختمان خانه و پل عابرپیاده پریده اند و یک نفر با سلاح گرم زهر مرگ را سرکشیده است.فقط در ماه جاری اقدام به دو مورد خودکشی در یزد و یک مورد در تهران به مرگ خودخواسته این سه نفر انجامیده و خبر «خودکشی» را میان اخبار روزانه پررنگ کرده است، این اتفاقی است که در پنج سال اخیر نه تنها در ایران، بلکه در جهان، رشدی سرطان گونه داشته و سه برابر شده است. مواردی از خودکشی دانش آموزان در سال جاری که در گزارش پیش رو به آنها پرداخته شده، براساس آنچه در خبرها و از سوی مجریان قانون بیان شده، به دلیل اضطراب ناشی از مدرسه، افت تحصیلی و ناکامی در واحدهای درسی و یا هراس از مورد بازخواست قرار گرفتن از سوی والدین و همچنین افسردگی و اختلافات دامنه دار خانوادگی رخ داده است. همچنین از بین این موارد چهار مورد در استان تهران، دو مورد در یزد، دو مورد در آذربایجان غربی و مابقی در استان های لرستان، مازندران، خراسان جنوبی و شمالی اتفاق افتاده است. از سوی دیگر در حالی با این آمار روبه رو هستیم که عمده خودکشی های ناموفق به رسانه ها راه نمی یابند، چنانچه در ۱۲ خودکشی دانش آموزان در سال جاری، تمامی موارد به مرگ افراد منجر شده و این گزارش از شمار افرادی که پس از اقدام به خودکشی از مرگ رهایی می یابند، خالی است. کشورهای توسعه یافته نیز از این آسیب اجتماعی در امان نبوده اند، به طوری که برای مثال، هر سال، ۱۰ مورد خودکشی زیر ۱۰ سال در فرانسه رخ می دهد؛ ایران نیز درزمینه خودکشی رتبه ۴۸ را در میان دیگر کشورها دارد اما آماری دقیق از خودکشی کودکان در کشور وجود ندارد. چهارم ابتدایی بود، مچ دستش را باند پیچیده بود، خودکشی ناموفقی داشته؛ از او می پرسم چرا این کار را انجام داده ای، می گوید؛ خانواده ام به من بی توجه هستند می خواهم اینگونه توجه شان را جلب کنم. می گوید: دوستانم می گویند اگر برای آن ها یک اتفاق بد بیفتد حتما خودکشی می کنند با این وجود تحلیل این خودکشی ها به عنوان یک آسیب اجتماعی در کشور ما، درحالی که با فقدان جزئیات آماری رو به رو هستیم، چندان ساده به نظر نمی رسد. درحالی که آماری از خودکشی کودکان و بزرگسالان در سال ۱۳۹۳ در دست نیست اما نتایج یک مطالعه با عنوان «بررسی موارد اقدام به خودکشی در کودکان بستری در بخش اطفال بیمارستان لقمان حکیم» نشان می دهد از میان ۱۷۶ کودک هشت تا ۱۳ سال که به دلیل مسمومیت در سال های ۱۳۸۱ تا ۱۳۸۳ در بیمارستان لقمان حکیم بستری شده بودند، اقدام به خودکشی ۱۱۱ مورد آنها تأیید شده است.
ادامه مطلب ... پنج شنبه 8 بهمن 1394برچسب:، علم الهدی ، داور ، ورزش بانوان, :: 20:33 :: نويسنده : سیدنورالله احمدی
علمالهدی:
آیتالله علمالهدی تأکید کرد: فضای ورزشی را اگر در حد یک نیروی متدین فراهم کرد آنگاه شاهد ثمرات فراوانی در این عرصه خواهیم بود، لذا وقتی خانمی با ظاهری نامناسب بر روی سکو میرود که مدالش را به او اهدا کنند آنگاه یک داور هندی مدال را بر گردن او انداخته و پرچم ایران را بالا ببرند این ننگ جهان اسلام است، اما کدام دیوانه بیعقلی است که بگوید زن نباید ورزش کند؟
![]() خطیب جمعه مشهد بر ضرورت توجه وزارت ورزش به جوانان حاشیه شهر مشهد تأکید کرد و گفت: متأسفانه برخی جریانات از فضای ورزش بانوان بهرهبرداری سیاسی میکنند.
آیتالله سیداحمد علمالهدی در دیدار با معاون وزیر ورزش و جوانان در محل دفتر امام جمعه اظهار کرد: مسئولیت ورزش دست کسانی است که حرفهای این کار هستند. امام جمعه مشهد افزود: متأسفانه کشور ما سیاستزده است و حرفها برعکس تحلیل میشود و یک عده از مباحث بهرهبرداری سیاسی میکنند. وی با اشاره به اهمیت توجه به عرصه ورزش بانوان، بیان کرد: فضای ورزش بانوان را به عنوان یک فضای مقدس باید آماده کرد اما برخی جریانات سیاسی تنها بهرهبرداری سیاسی از این موضوع میکنند و نمیگذارند اصل حرف ما زده شود، همچنین باید گفت مشکل ما در عرصه ورزش بانوان فضا است. ادامه مطلب ... پنج شنبه 1 بهمن 1394برچسب:افتاب, :: 9:43 :: نويسنده : سیدنورالله احمدی
طلوع آفتاب از آن صحنههای طبیعی زیبایی است که بسیاری عاشق تماشا کردنش هستند.
برچسب ها: طلوع ، خورشید ، تصاویر ادامه مطلب ... پنج شنبه 1 بهمن 1394برچسب: قرآن ، آرامش ، دعا, :: 9:42 :: نويسنده : سیدنورالله احمدی
در این گزارش جایگاه و اهمیت سلامت روان و آرامش روحی را از منظر قرآن و احادیث و روایات اسلامی بررسی میکنیم.
صراط: حجتالاسلام و المسلمین حسن کمالی، کارشناس مسائل مذهبی با اشاره به جایگاه سلامت روان در قرآن و احادیث و روایات اسلامی گفت: امیر مؤمنان علی(ع) در یکی از خطبههای گوهربار خویش فرمودند «کسی که با ظلم و ستم پیروزی به دست آورده، پیروز نشده بلکه پیروز واقعی میدان جنگ کسی است که بر هوای نفس خود غلبه پیدا کرده است.»
وی افزود: این حدیث اهمیت والای غلبه بر نفس، گذر از خشم، تشویش و رسیدن به سلامت نفس را در اسلام نشان میدهد، تا جایی که امیر مؤمنان آن را پیروزی واقعی برشمردهاند.
این کارشناس مسائل مذهبی عنوان کرد: شخصی در مراسم حج از امام(ع) سؤال پرسید «آیا ثوابی بالاتر از زیارت کعبه وجود دارد؟» امام(ع) چنین پاسخ داد که ثواب عیادت مریض و احسان به پدر و مادر به مراتب بالاتر از اعمال حج است و خداوند آرامش روحی را ارزانی چنین فردی میکند.
وی تصریح کرد: این حدیث بیانگر این امر است که رسیدن به آرامش روحی و روانی تا چه حد ارزشمند است.
ادامه مطلب ... پنج شنبه 1 بهمن 1394برچسب:موریانه ، انتخابات ، مجلس ،, :: 9:32 :: نويسنده : سیدنورالله احمدی
پایگاه اطلاعرسانی KHAMENEI.IR طرح «نفوذ موریانه» را در آستانه برگزاری انتخابات مجلس خبرگان رهبری و مجلس شورای اسلامی و همچنین بررسی و احراز صلاحیت داوطلبان نامزدی در انتخابات منتشر کرد.
صراط: پایگاه اطلاعرسانی KHAMENEI.IR طرح «نفوذ موریانه» را در آستانه برگزاری انتخابات مجلس خبرگان رهبری و مجلس شورای اسلامی و همچنین بررسی و احراز صلاحیت داوطلبان نامزدی در انتخابات منتشر کرد.
متن بیانات رهبر انقلاب که در این طرح استفاده شده است: «مردم در باب انتخابات باید خیلی متوجّه باشند: اگر فرض کنیم عنصر نفوذی به شکلی وارد مجلس شورای اسلامی بشود یا وارد مجلس خبرگان بشود یا در ارکان دیگر نظام نفوذ بکند، مثل موریانه از داخل میجَود و پایهها را سست میکند و فرو میریزد.» ۱۳۹۴/۱۰/۱۴ منبع: khamenei.ir
پنج شنبه 1 بهمن 1394برچسب:آمریکا, :: 9:31 :: نويسنده : سیدنورالله احمدی
هافینگتونپست گزارش داد
پنجمین زندانی آمریکایی درایران آزاد شدروزنامه آمریکایی گزارش داده وزیر خارجه این کشور برای آزادی پنجمین تبعه آمریکایی زندانی در ایران، مستقیماً با همتای ایرانیاش وارد مذاکره شده بود.یک روزنامه آمریکایی بامداد پنجشنبه گزارش داده «ماتیو تریوتیک»، زندانی آمریکایی در ایران با مذاکرات مستقیم بین جان کری، وزیر خارجه آمریکا و محمد جواد ظریف، وزیر خارجه ایران آزاد شده است. به نوشته «هافینگتونپست»، «تریوتیک»، ماه دسامبر سال گذشته در حالی دستگیر شده که دیپلماتهای ایرانی و آمریکایی در آستانه رسیدن به توافقی برای مبادله چهار زندانی ظرف آمریکایی با هفت زندانی ایرانی بودهاند. در نتیجه اضافه شدن او به تلاشها برای آزادسازی زندانیان میتوانسته به طولانیتر شدن فرایند مذاکرات و توافق بر سر مبادله آنها منجر شود. به همین جهت، چنانکه جان کری روز یکشنبه در جمع خبرنگاران گفته، آزادی او «در مسیری جداگانه و متفاوت بین من و ظریف» پیگیری شده است. مطابق آنچه کری میگوید ایرانیها، زندانی پنجم را به عنوان «ژست بشردوستانه» و بدون هیچ توافقی یا وعده برای دریافت چیزی در مقابل، آزاد کردهاند. دلیل دستگیر «تریوتیک» در ایران معلوم نیست. پنج شنبه 1 بهمن 1394برچسب: هند ، آئین مذهبی ، آتش ، ازدواج ، ببر ، جن گیری ، صراط, :: 9:27 :: نويسنده : سیدنورالله احمدی
خبرگزاری میزان- فستیوال مارها، رقص ببرها، راه رفتن در میان آتش، فرو بردن تیر در بدن و ... شگفت انگیزترین آئین های مذهبی در هند است.
به نقل از منابع هندی، عجیب و غیب ترین آیین های مذهبی در هندوستان بدین شرح است:
بکش یا کشته شو – فستیوال بانی – آندرا پرادش این مراسم که به گفته کشیش عبادتگاه دواگاراتو بیش از یکصد سال قدمت دارد هر ساله به مناسبت یادبود کشته شدن یکی از الهه های هند باستان برگزار می شود که در آن مردم بسیار زیادی از سراسر ایالت های آندرا پرادش و کارناتاکا در این عبادتگاه جمع می شوند و بوسیله چوب دست های خود بر سر یکدیگر ضربه می زنند. این مراسم هر ساله تعداد زیادی مجروح یا کشته راهی بیمارستان ها می کند. ![]() فستیوال مارها یا نگ پانچامی نقش مارها در مراسم مذهبی هندو ها بر کسی پنهان نیست. هر ساله طی مراسمی هزاران نفر از هندوستان و نپال در این مراسم شرکت می کنند که در آن، موبد ها در حالی که روسری به سر دارند در مقابل مار های زهر آلود می نشینند و آنها را پرستش می کنند. آنها همچنین با شیر و موش از مارها پذیرایی می کنند! این عمل آنها بر پایه اعتقادشان استوار است که مارها در این جشن مقدس هیچ کس را نمی گزند! رقص ببر ها – پالی کولی – کرالا این مراسم رنگین و زیبا هر ساله در ایالت کرالا در جنوب هندوستان برگزار می شود که در آن هنرمندانی با لباس های قرمز، زرد و مشکی و همچنین طراحی صورت و بدن خود به شکل ببر، در خیابان ها به رقص و آواز می پردازند. ![]() ادامه مطلب ... پنج شنبه 1 بهمن 1394برچسب:عکس, :: 9:20 :: نويسنده : سیدنورالله احمدی
خوشبخت ترین آدمها کسانی هستندکه به خوشبختی دیگران حسادت نمیکنندو زندگی خودشان را با دیگران مقایسه نمیکنن
![]() پنج شنبه 1 بهمن 1394برچسب:ارتش, :: 9:17 :: نويسنده : سیدنورالله احمدی
فرمانده نیروی زمینی ارتش گفت: این نیرو شهرهای موشکی را در جای جای کشور بهعنوان مواضع دفاعی خود ایجاد و تجهیزات دفاعی خود را در آنها مستقر کرده است
امیر احمدرضا پوردستان فرمانده نیروی زمینی ارتش، صبح امروز در هشتمین کنگره دندانپزشکی نیروهای مسلح با اشاره به فعالیتهای عمرانی نزاجا اظهار داشت: نیروی زمینی ارتش با استفاده از ظرفیتهای پیشرفته مهندسی خود و با بهرهگیری از متخصصان خود در حوزه مهندسی عمرانی، شهرهای موشکی را همچون همان شهرهایی که تصاویرشان در تلویزیون پخش شد، در جای جای کشور بهعنوان مواضع دفاعی خود ایجاد کرده است و تجهیزات دفاعی خود را در آنها نگاه میدارد. پنج شنبه 1 بهمن 1394برچسب:رهبر انقلاب ، برج, :: 9:16 :: نويسنده : سیدنورالله احمدی
رهبر معظم انقلاب:
رهبر انقلاب با بیان اینکه نهادهای قانونی را نباید مورد افترا یا اهانت قرار بدهیم، تصریح کردند: اگر این کار باب شود، هرج و مرج خواهد شد.
رهبر انقلاب با بیان اینکه نهادهای قانونی را نباید مورد افترا یا اهانت قرار بدهیم، تصریح کردند: اگر این کار باب شود، هرج و مرج خواهد شد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری، دستاندرکاران برگزاری انتخابات صبح امروز با رهبر معظم انقلاب دیدار کردند. برخی از مهمترین محورهای این دیدار در ادامه آمده است: * مردم انسانهای صالح را انتخاب کنند، کسیکه وقتی در مسند نشست خود را سپر مشکلات کشور قرار دهد و کشور را به دشمن نفروشد. * بنده گفتم کسانی که نظام را قبول ندارند رأی بدهند، نه اینکه کسی که نظام را قبول ندارد به مجلس بفرستند. *در هیچ جای دنیا در مراکز تصمیم گیری کسی که اصل نظام را قبول ندارد راه نمیدهند، بنده همیشه به دست اندرکاران انتخابات میگویم پایتان را جای قرص بگذارید و آن جای قرص، قانون است، مُر قانون را رعایت کنید. *به نهادهای قانونی اهانت نشود، یک نهادقانونی را نباید مورد افترا یا اهانت قرار بدهیم،نه اینکه اشتباه نمیکند اما این دلیل نمیشود تضعیف کنیم. * این باب اگر باز شود هرج و مرج خواهدشد، اذهان عمومی را مشوش نکنند، بگذارید مردم همچنان که حق است با شوق و ذوق و نشاط بروند سمت انتخابات، مردم را به انتخابات بدبین نکنند. * برجام حادثه مهم و بزرگی بود؛ نه اینکه همه خواسته های ما برآورده شد، ولی همین مقدار که از خواسته های جمهوری اسلامی برآورده شد، هیات مذاکره کننده و وزیر و رئیس جمهور زحمت کشیدند. * بعضی میخواهند وانمود کنند که دستاوردهایی که پیدا شد، آمریکا به ما یک لطفی کرده لکن اینطور نیست، این تلاش ملت ایران و تلاش دانشمندان هسته ای است. شخصاً معتقدم که از این بهتر هم میشد که انجام بدهیم البته توان و فرصت و امکانات همین اندازه را اقتضا کرد؛همین اندازه هم کار مهمی است. * الان همه مسئولان چه مسئولان دولتی چه آن هیات نظارت مراقب باشند که آن طرف مقابل خدعه نکند و به لبخند و ماسکی که بر چهره زده نمیشود اعتماد کرد. مراقب باشند آنچه دارند انجام میدهند منطبق باشد با آنچه در واقع تعهد کردهاند. اگرخدعهای ازطرف دیدند بایدمقابله به مثل کنند. اگرطرف مقابل نقض عهدکرد، این طرف هم بایدنقض عهدکند. * این حرکاتی که جوانان سپاه پاسداران در خلیج فارس کردند و فرصت نشده که من از آنها تشکرکنم،کار بسیار درستی کردند. کسانیکه اهل سیاست هستند همینطور عمل کنند؛ ببینند کجا از خط تجاوز میکنند، جلویش را با قدرت بگیرند. * تحریمها برداشته شد؛ آیا مشکلات معیشت و سفره مردم حل خواهد شد؟ نه؛ من هم در این دولت و هم در دولت قبل گفتم مشکلات اقتصادی ممکن است 20تا 40درصد مربوط به تحریمها باشد؛بقیه مربوط است به ما. ما باید درست عمل کنیم،برنامه و مدیریت لازم است. * جوان مؤمن، انقلابی و حزب اللهی را متهم نکنید به تندروی؛ اینها همانهایی هستندکه خالصانه در صحنه حاضرند و آنجا که دفاع از امنیت کشور و خون دادن مطرح باشد، درمیدان می آیند. * به صرف اینکه قضیه ای مثل سفارت عربستان و سفارت انگلیس پیش بیاید که کاری بسیار بد و به ضرر کشور و اسلام است، این را بهانه نکنند که جوانان مؤمن را مورد تهاجم قرار دهند.
پنج شنبه 1 بهمن 1394برچسب:رهبر برجام, :: 9:14 :: نويسنده : سیدنورالله احمدی
رهبر انقلاب:
ایشان افزودند: بعضی میخواهند وانمود کنند که دستاوردهایی که پیدا شد، آمریکا به ما یک لطفی کرده لکن اینطور نیست، این تلاش ملت ایران و تلاش دانشمندان هسته ای است.
: رهبر معظم انقلاب در دیدار دست اندرکاران انتخابات مجلس دهم و دوره پنجم مجلس خبرگان رهبری درباره توافق هسته ای تاکید کردند: "برجام حادثه مهم و بزرگی بود؛ نه اینکه همه خواسته های ما برآورده شد، ولی همین مقدار که از خواسته های جمهوری اسلامی برآورده شد، هیات مذاکره کننده و وزیر و رئیس جمهور زحمت کشیدند." تجاوز شناورهای رزمی آمریکا به آب های سرزمینی ج.ا.ا را در یک بسته راهبردی و هدفمند باید بررسی و تحلیل کرد.
همزمانی تجاوز نظامی آمریکا با خارج شدن قلب نیروگاه هسته ای اراک که نشانه متوقف و معکوس شدن برنامه هسته ای ایران است، پیام کار آمدی راهبرد آمریکایی " تهدید، تحریم، تحقیر " را به طرف ایرانی و جهان منتقل می کند. از سوی دیگر این اقدام تجاوزکارانه آمریکا ناظر بر راهبرد " سخت گیری به ایران در پسا برجام " هم می باشد که مجله آمریکایی فارین افرز در 23 آدر 1394 از آن رو نمایی کرده است. در این چارچوب، طرف آمریکایی به دنبال ایجاد این ادراک و انتقال این پیام بود که حتی عمل به همه تکالیف از سوی ایران در برجام، باز هم با " سخت گیری، تجاوز و تحقیر " از سوی ایالات متحده در پسا برجام همراه خواهد شد. آمریکایی ها از این طریق و به زعم خود، می خواستند پاسخ لازم به آز مایش موشک های ایرانی به ویژه موشک عماد را هم داده باشند. حالا با دستگیری نظامیان متجاوز آمریکایی و توقیف شناورهای رزمی آمریکا، آن هم در آستانه سخنرانی سالیانه اوباما، این واشنگتن است که پیام لازم را از تهران دریافت می کند. - آمادگی رزمی نیروهای مسلح ایران - اقتدار ایران در برابر هر گونه اقدام آمریکا و متحدان آن -هوشمندی ایران در جنگ ادراکی و عملیات روانی استراتژیک با این شرایط اکنون آمریکا ضمن تحقیر شدن در برابر ایران، باید برای آزاد سازی نظامیان متجاوز خود، همانند انگلیسی ها مجبور به گدایی از ج.ا.ا بشود بعبارتی شده است. پنج شنبه 24 دی 1394برچسب:دولت, :: 23:17 :: نويسنده : سیدنورالله احمدی
همه «پسرعمه و پسرخاله» های روحانی در دولت!به بهانه نفی خویشاوندسالاری در دولت یازدهم توسط رئیس جمهور در این دولت پسرخاله و پسرعمه نداریم؛ به جز همین چند نفر! آوای جنوب؛ رئیسجمهور صبح امروز یکشنبه در نخستین همایش اقتصاد ...
به بهانه نفی خویشاوندسالاری در دولت یازدهم توسط رئیس جمهور آوای جنوب؛ رئیسجمهو در نخستین همایش اقتصاد ایران که در سالن اجلاس سران کشورهای اسلامی برگزار شد، درباره روابط فامیلی در دولت گفت: «همه دستگاهها باید فعالیت اقتصادیشان را به صورت شفاف بیان کنند. همه مردم باید از آمار، ارقام و طرحهای اقتصادی در یک لحظه باخبر شوند؛ در اینجا پسرخاله و پسرعمه نداریم. اگر شفافیت در کار بود، اگر رانت نبود و اگر انشاءالله با فساد هم توانستیم مقابله کنیم، با فسادی که همه جا ریشه دوانده، آن وقت اقتصاد نجات پیدا میکند. مهمتر از همه اعتماد مردم به عنوان سرمایه اجتماعی ما در اقتصاد است.» در همین راستا تصمیم گرفتیم تا با شفافسازی در این زمینه، وجود یا عدم وجود پسرخاله یا پسرعمه یا دختر عمو یا هر کس دیگری از سران دولت را در مناسب دولتی بررسی کنیم. البته آقای رئیسجمهور اشاره کردهاند که در مساله اقتصادی و رسیدگی به مفاسد اقتصادی نباید به فامیل بازیها توجهی داشت و پسر عمه و پسر خاله را مستثنا قرار داد اما به هر حال بد نیست نگاهی به لیست پسرخالهها در کابینه دولت یازدهم داشته باشیم. ۱- حسین فریدون فریدون برادر حسن روحانی است که در دولت مسئولیت دستیار ارشد رئیس جمهور را بر عهده داشته و همیشه جز همراهان رئیس جمهور محسوب می شود. البته پیش از این نیز در دوران ریاست جمهوری هاشمی، خاتمی و احمدی نژاد، «برادر» ها یکی از افراد مورد اعتماد دولت ها بوده اند. ۲- عبدالحسین فریدون وی برادرزاده حسن روحانی است که مدیرکل وزرات علوم و آموزش عالی را برعهده داشته و همچنین سرپرست مرکز جذب اعضای هیئت علمی این وزارتخانه است. عبدالحسین فریدون در دولت سید محمد خاتمی، ریاست دانشگاه سمنان را عهدهدار بوده است. ۳- طاهره قیومی قیومی مسئول روابط عمومی نهاد ریاست جمهوری است که حسن روحانی دایی مادرش می شود. ۴- اسماعیل سماوی سماوی خواهرزاده حسن روحانی سرپرست گروه مشاوران جوان، رئیس مرکز ارتباطات مردمی نهاد ریاست جمهوری و مشاور رئیس دفتر رئیس جمهور است. انتصاب سماوی در بسیاری از رسانه های اصلاح طلب با انتقاد مواجه شد. ۵- علیاصغر مونسان مونسان خواهرزاده حسن روحانی مدیرعامل منطقه آزاد کیش است. وی فارغ التحصیل مهندسی عمران از دانشگاه صنعتی شریف، کارشناسی ارشد مدیریت ساخت از دانشگاه صنعتی امیرکبیر و کارشناسی ارشد مدیریت بازرگانی از سازمان مدیریت صنعتی می باشد. مونسان پیش از این با حکم محمدباقرقالیباف، عضو هیئت مدیره و مدیرعامل شرکت توسعه فضاهای فرهنگی شهرداری تهران بود. ۶- دکتر علیاصغر پیوندی وی پسر عمه حسن روحانی سرپرست دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی است. در سوابق «پسرعمه» روحانی مسئولیت هایی همچون ریاست دانشگاه علوم پزشکی سمنان، معاونت آموزشی و پژوهشی سازمان نظام پزشکی و ریاست هیأت مدیره نظام پزشکی تهران بزرگ نیز به چشم می خورد. حالا و با نگاهی به لیست بالا که قطعا میتوان آن را ادامه داد و شمارههای دیگری را هم با توجه به مسئولیت برخی نزدیکان وزرا در دولت ارائه کرد، شاید بهتر بتوان به حقانیت سخنان رئیسجمهور پی برد که برای مبارزه با فساد اقتصادی باید هرگونه تعارف و رودبایستی را کنار گذاشت؛ چرا که اگر بنا به اینگونه اقدامات باشد، قطعا خیلی عظیمی از نیروهای دولت به دلیل رابطه نسبی و سببی با رئیسجمهور مورد بررسی قرار نمیگیرند. البته مشخص است که صرفا نسبت فامیلی با رئیسجمهور نمیتواند منکر خدمات یا لیاقت یک فرد برای تصدی یک پست یا مسئولیت باشد اما در اینجا چون دکتر روحانی درباره عدم وجود پسرعمه و پسر خاله صحبت کردند، بد ندیدیم تا یک بازخوانی درباره روابط فامیلی در کابینه دولت یازدهم داشته باشیم. پنج شنبه 24 دی 1394برچسب:شیخ نمر, :: 22:52 :: نويسنده : سیدنورالله احمدی
پنج شنبه 24 دی 1394برچسب:داعش, :: 22:46 :: نويسنده : سیدنورالله احمدی
دفترچه نیم سوخته را از جیب یکی از تروریست های تکفیری در حومه حلب پیدا کرده بودند که حاوی مطالب قابل توجهی هست. چون نیم سوخته هست و علاوه بر زبان عربی محلی اماراتی، بخشی هم به زبان عِبری ❗️نوشته و حاوی یه سری علامات و ارقام است، ترجمه اش طول میکشه در پنج شماره خدمتتون تقدیم کنم:
پنج شنبه 24 دی 1394برچسب:قم ، غبارروبی ، ضریح ، حرم حضرت معصومه ، تصاویر, :: 22:43 :: نويسنده : سیدنورالله احمدی
پنج شنبه 24 دی 1394برچسب:فیلم, :: 22:41 :: نويسنده : سیدنورالله احمدی
گلاره عباسی از فرزانه کیمیا تا اکرم شهرزاد+تصاویرگلاره عباسی، بازیگر سریال های «کیمیا» و «شهرزاد» درباره نقش های متفاوت اش در این دو سریال و تجربه همکاری اش با عوامل این دو سریال می گوید. گلاره عباسی این روزها در هر دو سریال پرمخاطب تلویزیون و شبکه نمایش خانگی یعنی «کیمیا» و «شهرزاد» حضور دارد و جالب اینجاست که در هر دو سریال، نقشی منفی و البته مرموز بازی می کند و در هر دو، از خانواده هایی نابسامان بیرون آمده. با وجود تمام شباهت ها، عباسی این دو نقش را کاملا متفاوت از هم بازی کرده و هیچ کدام از نقش ها به لحاظ منفی و مرموز بودن شبیه دیگری نیست. درباره این نقش ها، ویژگی های هرکدام و سابقه همکاری با گروه «کیمیا» و «شهرزاد» با او گپ زده ایم.
ادامه مطلب ... پنج شنبه 24 دی 1394برچسب:انتخابات, :: 22:40 :: نويسنده : سیدنورالله احمدی
تکذیبههایی که یکییکی رو میشوند
سوالی که مطرح می شود این است که این خبرسازی ها از کجا نشات گرفته و چگونه افرادی به خود اجازه داده اند که اخبار کذب را به علما و حتی مراجع تقلید نسبت دهند؟
- پس از خودداری سید حسن خمینی از شرکت در آزمون خبرگان، اصلاح طلبان خود را به آب و آتش زده اند تا ثابت کنند صلاحیت علمی او بدون آزمون قابل احراز است.
به گزارش گروه سیاسی صراط، این جوسازی ها در حالی است که اطلاعیه شورای نگهبان به صراحت سیدحسن خمینی را در زمره افرادی که باید در آزمون شرکت کنند دسته بندی کرده بود و به این ترتیب ارسال پیامک و تماس با افراد تنها بهانه هایی از سوی نزدیکان نوه امام ارزیابی شده بود نه چیزی بیشتر. با این وجود اصرار اصلاح طلبان بر تایید اجتهاد سیدحسن خمینی توسط برخی علما، تا جایی پیش رفته که اکنون خبرسازی های مذکور یکی یکی در حال تکذیب شدن هستند. بر اساس ادعای مطرح شده، آیات سیستانی، علوى گرگانى، محفوظى، کریمى جهرمى، سید جعفر کریمى، سیدجواد علم الهدى، مسعودى خمینی، احمد بهشتى، دیباجى اصفهانى، اسدالله ایمانی، ممدوحی، سیفی و درى نجف آبادى صلاحیت علمى سید حسن خمینى را تایید کرده بودند. نام تعدادی از این افراد حتی در پیام رسان های ارتباطی مرتبط با بیت امام خمینی هم به صراحت منتشر شده بود. با این وجود، یک منبع آگاه از دفتر آیت الله سیستانی در قم، خبر تایید اجتهاد سید حسن خمینی توسط آیت الله سیستانی را تکذیب کرد و گفت: این ها همه شایعات رسانه ای می باشد و تنها اخباری که از سایت رسمی آیت الله سیستانی که از نجف به روز می شود، اعتبار دارد. آیتالله علیاکبر سیفی مازندرانی فقیه و مدرس حوزه علیمه قم خبر برخی رسانهها مبنی بر تأیید اجتهاد حجتالاسلام حسن خمینی برای نامزدی در پنجمین دوره مجلس خبرگان رهبری توسط خودش را رد کرد و گفت: اینجانب در ارتباط با نامزدهای مجلس خبرگان، اساساً اجتهاد هیچکس را تأیید نکردم و هرگونه نسبتی در این باره به این حقیر، خلاف واقع است. آیتالله حسن ممدوحی عضو مجلس خبرگان رهبری تأیید صلاحیت علمی سیدحسن خمینی از سوی خود، را تکذیب کرد و گفت: من چنین حرفی نزدهام و دروغ محض است. او یادآور شد: بنده گفتهام هر کسی بخواهد اجتهاد فردی را تشخیص دهد، باید یا از وی امتحان بگیرد و یا نوشتههایش را کسانی که اهل این کار هستند، دیده و تأیید کنند. آیتالله سیدمحمدتقی دیباجی اصفهانی درباره اجتهاد سید حسن خمینی گفت: «ضمن احترام به ایشان که از منسوبین بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی حضرت امام خمینی(ره) هستند، تایید صلاحیت ایشان طبق قانون اساسی بر عهده فقهای محترم شورای نگهبان است.» دفتر آیت الله علوی گرگانی هم در اطلاعیهای رسمی نسبت به تکذیب این موضوع اقدام کرد. در این اطلاعیه آمده است: با توجه به نزدیک شدن به ایام انتخابات مجلس شورای اسلامی و مجلس خبرگان رهبری و با توجه به پخش اخباری مبنی بر تأیید معظمله نسبت به برخی کاندیداها اعلام میگردد: علیرغم احترام به تمام کاندیداهای محترم مخصوصاً روحانیون و فضلای حوزههای علمیه سراسر کشور و بالاخص مدرسین حوزه علمیه قم، معظمله نسبت به رد یا تأیید هیچ یک از نامزدهای محترم اظهار نظری نکرده و نخواهند کرد و همانند دورههای گذشته در این امور اظهار نظر نمیکنند، لذا هر گونه اخباری در این خصوص مقرون به صحت نمیباشد و انتسابهای داده شده در برخی سایتها صحیح نیست. امید است ملت شریف ایران همانند تمام دورههای گذشته با شور و احساس مسئولیت بالا که بیانگر هوشیاری و شخصیت و فرهنگ غنی آنان است، در پای صندوقهای رأی شرکت کنند و به فرد اصلح رأی دهند. دفتر آیتالله احمد بهشتی هم با صدور اطلاعیهای به جمع تکذیب کنندگان اخبار فوق پیوست. در اطلاعیه مذکور آمده است: حضرت آیتالله دکتر احمد بهشتی روز دوشنبه 21 دیماه 1394 پیرامون خبری که به نقل از ایشان پیرامون اجتهاد حجتالاسلاموالمسلمین سید حسن خمینی در رسانهها منتشرشده اعلام کردند: «در مورد اجتهاد اشخاصی که باری مجلس خبرگان ثبتنام کردهاند نظر شورای محترم نگهبان مطاع و متبع است.» حال سوالی که مطرح می شود این است که این خبرسازی ها از کجا نشات گرفته و چگونه افرادی به خود اجازه داده اند که اخبار کذب را به علما و حتی مراجع تقلید نسبت دهند؟ پنج شنبه 24 دی 1394برچسب:، انتخابات ، قرائتی, :: 22:36 :: نويسنده : سیدنورالله احمدی
7 توصیه انتخاباتی قرائتیرئیس ستاد اقامه نماز با تاکید برضرورت توجه و عمل به قرآن کریم گفت: تمامی فعالیت های تبلیغی باید قرآن محور باشد و منبریان از قرآن در امر تبلیغ استفاده کنند.
حجت الاسلام والمسلمین محسن قرائتی در اولین همایش انجمن علمی ارتباطات و تبلیغ حوزه علمیه در دارالقرآن علامه طباطیایی قم افزود: تبلیغ ما باید با تکیه بر آیات قرآن باشد مثلا اگر بخواهیم در آستانه انتخابات بر اساس مبناهای قرآنی، از راه سیاسی به مردم بصیرت دهیم، با استناد به آیات به آنها بگوییم فریب زرق و برق، پول، شعارها، سخنرانی و وعدهها را نخورند.
وی گفت: در ارتباط با انتخابات همچنین به مردم بگوییم به هر شعاری گوش ندهید، با هر اشک و سوگندی فریب نخورید، به هر توجیهی دل نبندید، به هر سخنرانی اعتماد نکنید، به هر جبهه و چهرهای خیره نشوید، به هر نیرو و دوستی اعتماد نکنید، به هر شنوندهای اعتماد نکنید.
وی ادامه داد: بسیاری از مشکلات کشور ما به دلیل عدم توجه و عمل به آیات قرآن کریم است و جامعه ما باید قرآنی، روایی و نهج البلاغهای شود.
رئیس ستاد اقامه نماز با گلایه از بیمهری به قرآن و نهجالبلاغه در حوزههای علمیه، گفت: برخی استاد کفایه بودن را افتخاری برای خود میدانند، این در حالی است که نباید عزت خود را از کفایه بخواهیم بلکه باید از قرآن و نهج البلاغه طلب کنیم.
وی تدبر در قرآن را امری واجب دانست و خاطرنشان کرد: تدبر در قرآن به فهم صحیح از مفاهیم کلام الهی کمک خواهد کرد.
وی با تأکید براینکه «تفسیر قرآن باید ساده و قابل فهم باشد»، گفت: مبلغان میتوانند بر روی منابر و جلسات تفسیر، در کوتاهترین زمان تفسیری از آیات الهی داشته باشند و از پرگویی به شدت پرهیز کنند.
قرائتی با بیان اینکه «بیان مبلغان بر روی منابر باید به گونهای باشد که بر روی افکار جوانان اثرگذار شود»، خاطرنشان کرد: بیان مطالب غیرضروری در منابر، اثرگذاری تبلیغی را کاهش خواهد داد.
وی گفت: تبلیغ نباید مختص به زمان، مکان و برای رفع نیاز خاص شخص مبلغ باشد، اینکه کسی به خاطر مسائل مالی و رفع نیازهای خود، تبلیغ برود، هنر نیست، تبلیغ مربوط به فشارهای اقتصادی نیست که هر وقت ما وضع مالی خوبی پیدا کردیم دیگر به تبلیغ نرویم. تبلیغ باید از روی اخلاص و با نیت ترویج احکام دینی باشد و اگر انگیزههای مادی به میان بیاید تبلیغ ما کارساز نخواهد بود. منبع: ایسنا
دو شنبه 21 دی 1394برچسب: رآکتور ، اراک ، صالحی, :: 22:26 :: نويسنده : سیدنورالله احمدی
گفتههای یک منبع مطلع حکایت از آن دارد که قلب رآکتور آب سنگین اراک امروز (دوشنبه) خارج شده است.
یک منبع مطلع از خروج قلب (کالاندریا) راکتور اراک امروز (دوشنبه) خبر داد.
براین اساس، امروز عملیات خروج قلب راکتور اراک پایان یافت و قلب راکتور خارج و به جای آن بتن ریخته شد. آنگونه که این منبع به فارس گفت:قرار است این هفته نیز آژانس بینالمللی انرژی اتمی گزارش تأیید نهایی اجرای تعهدات ایران در برجام را منتشر کند و پس از آن نیز محمدجواد ظریف وزیر خارجه ایران و فدریکا موگرینی مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا با صدور بیانیهای مشترک اجرای برجام را اعلام خواهند کرد. علیاکبر صالحی رئیس سازمان انرژی اتمی پیش از این درباره خارج کردن قلب راکتور اراک گفته بود: مخزن فولادی رآکتور اراک با بتن پر میشود و نه محل قلب رآکتور آب سنگین. همچنین به علت رعایت مسائل ایمنی حتی اگر مخزن با بتن پر نشود امکان استفاده مجدد از این مخزن نیست زیرا استفاده دوباره از آن خطرات زیادی دارد. بهروز کمالوندی سخنگوی سازمان انرژی اتمی درباره راکتور اراک به روزنامه اعتماد گفته بود: ما تقریباً تمام کارهایی که بر عهدهمان بر اساس برجام بود را تکمیل کردهایم و کاری باقی نمانده است. البته منهای بحث اراک که بخشهایی از کار شروع شده و بخش باقیمانده هم در فاصله اندک قابل اتمام است. کار باقیمانده در اراک هم مستلزم چند کار باقیمانده کوچک است و امیدواریم که این کارهای باقیمانده هم به سرعت انجام شود. وی درباره اینکه آیا قلب راکتور (کالاندریا) خارج شده عنوان کرد: اجازه دهید به همین اندازه کفایت شود که اعلام کنم ما بخشی از کار را شروع کردهایم و مابقی کار هم مستلزم این است که برخی کارهای باقیمانده قطعی شود و پس از آن میتوانیم تصمیم نهایی را اتخاذ کنیم. مجید تختروانچی معاون اروپا و آمریکای وزارت خارجه و عضو ارشد تیم مذاکره کننده هستهای نیز امروز در اتاق بازرگانی در جمع خبرنگاران درباره راکتور اراک گفت: یکی از تعهدات ما این است که اراک نوسازی شود و طراحی جدیدی خواهد داشت که کارهایی در ارتباط با این موضوع در حال انجام است، البته بخشی از کار را شرکتهای داخلی که توانایی انجام کار را دارند انجام خواهند داد. براساس این گزارش، سند بازطراحی راکتور اراک اواخر آبان ماه سال جاری به امضای وزرای خارجه ایران، 1+5 و فدریکا موگرینی مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا رسید. علیاکبر صالحی رئیس سازمان انرژی اتمی 28 آذر ماه درباره زمان خارج کردن قلب راکتور آب سنگین اراک گفته بود که به زودی یک تفاهمنامه یا موافقتنامه پایهای به امضای ایران و طرفهای مقابل میرسد و پس از آن، مقدمات خروج مخزن یا قلب رآکتور اراک را آغاز خواهیم کرد. آنگونه که کمالوندی نیز عنوان کرده است: در پروژه مدرن سازی اراک، کار اصلی با ایران است و قرار نیست هیچ کشوری کار اصلی را برای ایران انجام دهد. اما در دو حوزه طرف مقابل به ایران کمک میکند که یکی از این حوزهها بازنگری است. این به آن معنا است که وقتی طراحی ایران تمام شد این طراحی باید مورد بازنگری قرار بگیرد. این اتفاق قاعده کارهای اتمی است و حتی اگر طرف اجرا کننده هم بخواهد شخصا این پروسه را طی کند باید دو گروه وجود داشته باشد. گروهی که کار طراحی را انجام میدهد و گروه دیگری که بازنگری یا بازبینی این طراحی را به سرانجام میرساند. وی ادامه داد: از بین کشورهای مقابل هم برخی در تامین تجهیزات اعلام آمادگی کردند و برخی هم در بازنگری. به عنوان مثال در بخش تامین تجهیزات چهار کشور اعلام آمادگی کردند که چین و سه کشور اروپایی را شامل میشد. در مورد بازنگری آمریکاییها هم علاوه بر دیگر کشورهای طرف توافق اعلام آمادگی کردند. بنابراین همکاری با آمریکا در پروژه مدرن سازی اراک تنها در حوزه بازنگری است و نه در حوزههای تامین تجهیزات و یا ساخت. کمالوندی همچنین درباره زمان انجام مدرن سازی راکتور اراک نیز گفت: طراحی به زمانی حدود یک سال و نیم تا دو سال نیاز دارد. پس از آن وارد مرحله تامین تجهیزات، نصب تجهیزات، مرحله پیش راهاندازی، راهاندازی و تست را پیش رو داریم. برآورد ما بین چهار تا شش سال است. ایران در حال حاضر تلاش میکند که پروژه را پنج ساله به پایان برساند و احتمال رسیدن به سال ششم اندک است.
جمعه 18 دی 1394برچسب:رهبر, :: 21:43 :: نويسنده : سیدنورالله احمدی
دو شنبه 14 دی 1394برچسب:شهید, :: 20:4 :: نويسنده : سیدنورالله احمدی
زندگینامه شهید شیخ نمر باقر النمر![]() رژیم عربستان سعودی در ماه مارس ۲۰۱۳ اولین جلسه محاکمه شیخ نمر را بدون اطلاع خانوادهاش برگزار کرد و در آن، دادستان کل برای شیخ النمر خواستار صدور حکم اعدام شد و در همین رابطه چند اتهام ساختگی از جمله «حمایت از تروریسم» به وی نسبت داده شد. تولد و نسببه گزارش ایرنا، شیخ نمر باقر النمر در سال ۱۳۷۹ هجری قمری در منطقه العوامیة یکی از شهرهای استان القطیف در منطقه الشرقیة چشم به جهان گشود. تحصیلات مقدماتیشیخ نمر تحصیلات مقدماتی خود را در همان شهر العوامیة به پایان رساند و در سال ۱۴۰۰ هجری قمری مصادف با ۱۹۸۹ میلادی، برای آشنایی نزدیکتر با انقلاب اسلامی ایران و تحصیلات حوزوی، ابتدا به ایران مهاجرت کرد تا در تهران در حوزه علمیه حضرت قائم - عجل الله تعالی فرجه الشریف - حضور پیدا کند که در همان سال توسط آیت الله سید محمدتقی مدرسی در تهران تأسیس شده بود. وی دوره کتابهای اصولی از جمله اصول الفقه مرحوم مظفر، رسائل شیخ انصاری و کفایة آخوند خراسانی را گذراند و در علم فقه نیز اللمعة الدمشقیة نوشته شهید اول، جامع المدارک خوانساری، مکاسب شیخ انصاری و مستمسک العروة الوثقی سید حکیم و دیگر کتابهای فقهی را مطالعه کرد. ایشان از جمله معروفترین و شایستهترین مدرسان علوم مذهبی و دینی در حوزههای علمیه به شمار میآید که حتی در حوزههای علمیه ایران و سوریه به تدریس کتابهایی همچون کتاب اللمعة الدمشقیة و کتاب جامع المدارک و مستمسک عروة الوثقی و الحلقات شهید سید محمدباقر صدر پرداخته است. شیخ نمر سالها اداره حوزه علمیه حضرت قائم - عجل الله تعالی فرجه الشریف - در تهران و سوریه را برعهده داشت و تلاش بسیاری برای توسعه و پیشرفت این مراکز انجام داد. فعالیتها و طرحهای شیخ النمراو فعالیتها و طرحهای بیشماری داشت که بر صحنه داخلی و منطقهای تأثیر بسزایی گذاشت و تأثیرگذاری برخی از آنها از نظر دینی، فکری، اجتماعی و سیاسی بسیار چشمگیر بوده است. نامه شیخ شهید به مادرش پیش از شهادتبه گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پایگاه اطلاع رسانی رهبر فقید شیعیان عربستان، پس از آنکه خبر قطعیت حکم اعدام شیخ نمر منتشر شد، وی نامهای خطاب به مادر خود نوشت. ادامه مطلب ... جمعه 11 دی 1394برچسب:عکس، تصاویر ،, :: 12:11 :: نويسنده : سیدنورالله احمدی
از شوخی های انتخاباتی تا شوخی با مسئول روزنامه کیهان!
ادامه مطلب ... جمعه 11 دی 1394برچسب: ارتش, :: 12:9 :: نويسنده : سیدنورالله احمدی
ناخدا هوشنگ صمدی کسی که رویایی تصرف یک روزه ی خرمشهر را برای عراقیان به کابوس تبدیل کرد ناخدا هوشنگ صمدی کسی که رویایی تصرف یک روزه ی خرمشهر را برای عراقیان به کابوس تبدیل کرد . وی حدود چهل روز پس از بازنشستگی باشنیدن جو متشنج مرزی سریعا خود را به گردان تکاوران پایگاه دوم دریایی بوشهر رسانده و بلافاصله وارد نبرد خرمشهر میشود. پس از ورود تانکهای عراقی به شهر طرحی ارایه میدهد که تا چند ساعت قبل از سقوط خرمشهر هیچ تانکی جریت ورود به شهر را نکرد. وی دستور داد تعدادی از تکاوران نیروی دریایی، یگانهای زرهی عراق را از طریق کانال فاضلاب خرمشهر دور زده و از چند طرف تانکها را محاصره ، تصرف یا نابود کنند. شرایط خرمشهر به قدری سخت بود که یکی از گروهان های تکاور برای ورود به شهر بدستور ناخدا صمدی 11 ساعت سینه خیز حرکت کردند تا از تیر رس عراقی ها مصون باشند. ایشان همچنان در قید حیاتند و در خوزستان زندگی میکنند. خدا حفظشان کند. جمعه 11 دی 1394برچسب: الهه رضایی ، مجری ، کودک , :: 12:1 :: نويسنده : سیدنورالله احمدی
مجری جوان دهه ۶۰، حالا دختری ۲۹ ساله دارد که ازدواج کرده و پسر ۲۷ سالهاش، دانشجوست. الهه رضایی، مجری محبوب دهه شصتیها، چندان به شهرت فکر نمیکند برای همین تلاش نمیکند به هر قیمتی شده، آنتن داشته باشد.
رضایی سبک خاص زندگی خودش را دارد و مثل همان زمانی که برنامههای کودک و نوجوان را با آرامش اجرا میکرد به سوالات ما درباره زندگیاش پاسخ میدهد.
من از همان بچههای دهه شصتی هستم که پای برنامههای شما مینشست و از اجرای خوب شما لذت میبرد ... خیلی هم اجراها خوب نبود! نمیدانم چرا بچههای آن دوره اینقدر از اجرای ما خوششان میآمد ! شاید به این دلیل که بچههای آن دوره بهجز تلویزیون که کوچک و بیشتر هم سیاه و سفید بود، سرگرمی دیگری نداشتند و مجبور بودند ما را تحمل کنند! تحمل نمیکردیم! در اجرای شما صمیمیتی بود که نیاز ما در آن دوره بود، سالهایی که جنگ بود و صمیمیت شما به ما آرامش میداد. این نظر قریب به اتفاق بچههای دهه شصتی است! صمیمیتی که شما از آن میگویید حس واقعی من و خانم خامنه بود که به بچهها منتقل میکردیم به همین به دل شما مینشست. هر دوی ما حرفهایی را میگفتیم که به آنها اعتقاد داشتیم . در آن شرایط این حس آرامش را کجا دریافت میکردید که آنقدر قوی بود و میتوانستید آن را به دیگران هم منتقل کنید. حس درونی بود. خیلیها هنوز هم به من میگویند که تو مهربان هستی، آرامش شما، ما را هم آرام میکند و... البته من آدم بیخیال و خونسردی نیستم... خونسردی با بیخیالی و بیتفاوتی فرق میکند. بله آدمهای خونسرد، آرام هستند و اطرافیان خود را هم آرام میکنند. خونسردی در آرامش فردی، خانواده، محیط کار، اجتماع و ... تاثیر دارد. اما معتقدم که اگر ویژگی شخصیتی و رفتاری در طول زمان در فردی ثابت بماند، یعنی در ذات او ریشه دارد. در یک خانواده شاید چند فرزند زندگی کنند که هر کدام خصلتهای خاص خود را داشته باشند و مثلا یکی از آنها از دیگری آرامتر باشد. خانواده و شرایط تاثیرگذار است اما به شخصیت درونی آدمها هم بستگی دارد. این ذهنیت در مردم هم ماندگار شده که خانم رضایی دهه 90 باید همان ویژگیهای خانم رضایی دهه 60 را داشته باشد، آیا این خواسته مردم باعث شده این ویژگی در شما حفظ شود؟ بله. من از نظر اخلاقی و رفتاری با دهه 60 چندان تفاوتی نکردهام. معتقدم شاید افراد در دورهای از شرایط موجود، خصلتهایی را دریافت کنند و شبیه آنها شوند اما اگر این ویژگی در ذات آنها وجود نداشته نباشد به مرور زمان آن را از دست میدهند. من بهعنوان یک آدم آرام بین مردم شناخته شدهام اما در موقعیتهای مختلف واکنشهای گوناگون نشان میدهم شاید گاهی هم عصبانی شوم اما چون ذاتا آرام هستم، عصبانیتم موقتی است و خیلی زود جایش را به آرامش میدهد. آن زمان که برنامه کودک را اجرا میکردید، 16 ساله بودید شهرتی که در آن سن و سال به دست آوردید، چقدر زندگی شما را تحتالشعاع قرار داد؟ شنیدم که همسر شما متخصص قلب است، آیا ازدواج شما ربطی به شهرت آن دوره داشت؟ زمانی که من ازدواج کردم، همسرم دانشجوی سال سوم پزشکی بود پس برایم مهم نبود که با آدم معروف و مشهوری ازدواج کنم. در آن سن و سال سواد و تحصیلات طرف مقابل برایم خیلی اهمیت داشت. اما هیچوقت به این فکر نمیکردم که چون مجری هستم با مردی ازدواج کنم که در همه چیز اول بوده و به اصطلاح نامبروان باشد. برای همسرم هم مهم نبود که من مجری هستم و مشهور و میتواند از این بابت سود ببرد. متاسفانه الان برخی از آدمها به دلیل منفعتهای شخصی با یکدیگر ازدواج میکنند. پدر یا مادرتان در حرفه رسانه فعال بودند که شما به سمت اجرا رفتید؟ نه ! پدر و مادرم اصالتا دماوندی هستند. پدرم آن زمان کارمند دادگستری و بسیار مذهبی بود. او خیلی روی حلال و حرام مقید بود. مادرم هم مذهبی بود و رفتار و شخصیت آنها به شدت روی ما که چهار تا خواهر و برادر بودیم، تاثیر گذار بود. برخی از والدین به حلال و حرام مقید هستند و معتقدند که لقمه حلال باعث عاقبت بهخیری فرزندان میشود، شما در یک خانواده مذهبی بزرگ شدهاید تاثیر این نگرش را در زندگی خود دیدهاید؟ بله بسیار موثر است. شاید بچههایی که با این سبک تربیتی بزرگ میشوند از خیلی امکانات زندگی عقب بمانند و از موقعیتهایی کنار گذاشته شوند اما زندگی بهتر و با کیفیتتری خواهند داشت. خودم و همسرم در چنین خانوادهای بزرگ شدهایم و در زندگی مشترک هم بهشدت مقید به حلال و حرام هستیم و به راهی نمیرویم که پول حرام وارد خانواده ما شود. برخی معتقدند که مذهب بازدارنده است و جلوی پیشرفت را میگیرد اما شما در دهه 60 در یک خانواده مذهبی بزرگ شده و مجری تلویزیون شدید، به نظرتان چگونه میتوان هم مذهبی بود هم پیشرفت کرد و در عرصههای مختلف حضور داشت؟ اگر از مذهب شناخت درست وجود داشته باشد، متوجه میشویم که هیچ موضوع بازدارندهای در آن وجود ندارد. همه آدمها میتوانند در همه موقعیتها و عرصههایی که مذهب ممانعتی برای آنها نگذاشته است، حضور داشته باشند. مذهب اصلا مانع و دست و پاگیر نیست؛ مگر در مسائل اخلاقی و همان حلال و حرامی که دربارهاش صحبت کردیم. وقتی کارمان را بر اساس اخلاق انجام دهیم، میتوانیم در همه عرصهها حضور داشته باشیم و مذهب هم بازدارنده نباشد. شما سالهاست در حوزه رسانه فعالیت میکنید و بیشتر اجرای برنامههای کودک و خانواده را به عهده داشتهاید به نظرتان چگونه باید مذهب را برای بچههای امروز تبیین و آموزش داد که آن را بپذیرند و با اصول آن همراه شوند؟ باید افراد متخصص این اصول را برای بچهها به درستی بازگو کنند. این افراد در وهله اول باید خودشان مقید و متعهد به حرفهایی باشند که آنها را بازگو میکنند و باید آنقدر اطلاعات داشته باشند که بتوانند به سوالات ریز و درشت بچهها پاسخ بدهند و مهمتر اینکه توانایی جلب اعتماد آنها را داشته باشند. یکی از مشکلاتی که جامعه امروزی ما و بهخصوص خانوادهها را تهدید میکند، ریاکاری است! بچهها در خانه با رفتارهایی روبهرو میشوند که عکس آن را در جامعه میبینند و در بیشتر مواقع دچار رفتار دوگانه میشوند به نظرتان در این شرایط چه باید کرد؟ این روزها هدایت و تربیت بچهها کار دشواری است. رسانهها زیاد شده و بچهها خودشان از جاهای مختلف اطلاعاتی را دریافت میکنند که گاهی حتی خانوادهها به آن اطلاعات دسترسی ندارند. برای بچههای امروز سوالاتی پیش میآید که پدر و مادرها نمیتوانند به آنها پاسخ بدهند. در مقابل گاهی والدین به بچهها چیزهایی میگویند که خودشان به آن عمل نمیکنند و این رفتار باعث میشود که آنها دچار رفتار دوگانه شوند، این اتفاق در مدرسه هم رخ میدهد. واقعیت این است که کار پدر و مادرها، مدارس، مسئولان و مدیران جامعه، این روزها خیلی دشوارتر از گذشته است. آنها باید تلاش کنند که از نسل امروز عقب نمانند. پدر و مادرها با همه مشغلهای که دارند، باید حواسشان به بچهها باشد. دوستان فرزندانشان را بشناسند و بدانند که آنها با چه کسانی رفتو آمد میکنند و... اگر بخواهید الان برای بچهها برنامه اجرا کنید باید چه ویژگیهایی داشته باشید؟ باید اطلاعاتم را در همه زمینهها افزایش دهم و با کارشناسان زیادی در ارتباط باشم تا بتوانم بهعنوان یک مجری، جوابگوی سوالات و نیاز کودکان و نوجوانان باشم. بچههای امروزی با بچههای دهه 60 خیلی فرق دارند. مشکلاتی که این بچهها با آن درگیر هستند در دهه 60 اصلا وجود نداشت، بنابراین من باید راه گفتوگو و تعامل با بچههای امروز را پیدا کنم تا کلامم در آنها موثر باشد. ادامه مطلب ... جمعه 11 دی 1394برچسب:مصلحی ، فتنه ،, :: 11:59 :: نويسنده : سیدنورالله احمدی
![]() وزیر سابق اطلاعات گفت: در انتخابات مجلس خبرگان رهبری عدهای به دنبال فتنهای تازه هستند و مباحثی همچون شورای رهبری را مطرح میکنند. حجتالاسلام حیدر مصلحی صبح امروز در جمع مردم اصفهان با اشاره به سالروز 9 دی اظهار کرد: ویژگی حماسه 9 دی این بود که ملت ایران بدون توجه به جهتگیریهای خواص که نتوانستند به خوبی تصمیم بگیرند، دوره سخت سیاسی را پشت سر گذاشتند و پیروی از ولیفقیه خود را به منصه ظهور گذاشتند. وی در ادامه افزود: خواص در فتنه 88 دچار تحریف از طرف دشمن شدند و نتوانستند به خوبی تصمیمگیری کنند و موضعی صریح از خود نشان دهند، این در حالی است که هنوز هم این خواص موضع خود را در بحث فتنه 88 اعلام نمیکنند و از آن خودداری میکنند. * تحریف مسیر و گفتمان انقلاب اسلامی توسط دشمن وزیر اطلاعات دولت دهم با اشاره به سخنان مقام معظم رهبری در 14 خرداد 94 در مرقد مطهر امام خمینی(ره)، خاطرنشان کرد: ایشان در سخنرانی خود به مقوله تحریف پرداختند که باید این موضوع مهم مورد توجه ویژه قرار گیرد چراکه دشمن میخواهد از طرق مختلف انقلاب اسلامی را دچار تحریف کند. وی با بیان اینکه دشمن بارها برای مقابله با ایران از طریق جنگ فیزیکی اقدام کرده و به نتیجه نرسیده، تصریح کرد: دشمن میداند که با جنگ سخت نمیتواند به انقلاب اسلامی خدشه وارد کند و این روش پاسخگو نخواهد بود، بنابراین به دنبال جنگ نرم است تا مسیر و گفتمان انقلاب اسلامی را دچار تحریف کند. ادامه مطلب ... دو شنبه 23 آذر 1394برچسب: ازدواج, :: 19:25 :: نويسنده : سیدنورالله احمدی
از ميان اعضاي دفتر امام خميني و دفتر آيتالله خامنهاي فرد مشتركي وجود دارد كه دو داماد بنام دارد: حجتالاسلام رسولي محلاتي
ازدواج های سران نظام مهدي و اميرحسين معتقدند كه ميان سالهاي 1368 تا 1384 در ايران داييسالاري حاكم بوده است چرا كه آنان دو دايي دارند كه از سال 1368 تا سال 1384 بر ايران حكومت ميكردند. دايي پدري آنان اكبر هاشمي رفسنجاني بود كه از سال 1368 تا سال 1376 رئيسجمهور ايران بود و دايي مادري آنان سيدمحمد خاتمي بود كه از سال 1376 تا سال 1384 رياستجمهوري ايران را بر عهده داشت. پدر و مادر مهدي و اميرحسين هاشميان به ترتيب فرزندان حجتالاسلام محمد هاشميان امام جمعه رفسنجان و آيتالله صدوقي امام جمعه يزد بودند و اين يعني آنها فرزندان مشترك «يزد و رفسنجان» و «صدوقي و هاشميان» هستند؛ جايي كه «هاشميها» و «خاتميها» به هم ميرسند. مهدي و اميرحسين تنها كساني هستند كه در فاصله دو دهه خواهرزاده رئيس دولت ايران بودهاند اما پیونده خانواده و دولت در ايران محدود به ايشان نيست: •نسل اول: اسلام انقلابي و ازدواج انقلابي با پيروزي انقلاب اسلامي ايران نسلي از جوانان مسلمان به قدرت رسيدند كه مبارزه سياسي و اسلام انقلابي براي آنها فرصتي باقي نگذاشته بود تا به ازدواج فكر كنند. ازدواج براي اين نسل در زمره اولويتهاي زندگي نبود و از سوي ديگر به دليل ديدگاه مذهبي و عقيدتي آنان امكان آشنايي گسترده جز از طريق خانواده با جنس مخالف را نداشتند يا اگر داشتند ديدگاه ايدئولوژيك اين جوانان به آنان اجازه نميداد در دانشكده يا جامعه به انتخاب دست زنند. واقعيت آشكار ديگر اين بود كه نظام تازهتاسيس جمهوري اسلامي نياز به مديراني از جنس اين پيروان اسلام انقلابي داشت و آنان كه در فاصله سني 25 تا 35 سال قرار داشتند و روزگاري گمان نميكردند كه به عنوان كارمند در اداره يا وزارتخانهاي استخدام شوند اكنون در معرض نهادهاي وزارت دولت و وكالت مجلس قرار گرفته بودند و شايد درست نبود كه در «تجرد» بمانند. اينگونه بود كه ازدواج انقلابي به ضرورت اسلام انقلابي تبديل شد؛ ازدواجي كه در درون مناسبات نظام تازه شكل ميگرفت و اخلاق و آداب خاص خود را داشت: با آشنايي خانوادگي آغاز ميشد و با مراسم سادهاي پايان مييافت. گاه مسجد صورت ميگرفت و تعداد ميهمانان مراسم ازدواج بسيار اندك بود. ازدواجهايي كه در درون خانواده انقلاب صورت ميگرفت اين مزيت را داشت كه خانوادههاي عضو اين خانواده بزرگتر شناختي كافي از هم داشتند و نيازي به تحقيق بسيار وجود نداشت. سطح توقعات طرفين از يكديگر نيز اندك بود و به دليل جو اجتماعي موجود، خانوادهها به سادهترين شكل ممكن مقدمات ازدواج را فراهم ميكردند. 1- داماد سرخانه يكي از اين ازدواج های مشهور ازدواج محمد محمدينيك مشهور به ريشهري با دختر آيتالله مشكيني بود. ريشهري كه پس از انقلاب اسلامي ايران پس از مدتي حضور در دادستاني ارتش به وزارت اطلاعات، دادستاني ويژه روحانيت، دادستاني كل كشور و سرپرستي حجاج ايراني رسيد، حاجآقا مرتضي تهراني را معرف و مسبب اين ازدواج ميداند: «آقاي مشكيني پاسخ ايشان را موكول به استخاره كرد و پس از چند روز پاسخ داد كه استخاره كردم، خوب آمد پس از موافقت ايشان جريان را به خانوادهام در تهران نوشتم و از مادرم و عمهام... خواستم كه به قم بروند و صبيه ايشان را ببينند. آنها رفتند و ديدند و پسنديدند و در پاسخ نامه من نوشتند خوب است ولي خيلي كوچك است. او در آن هنگام تقريبا 9 ساله بود.» (خاطرهها، ج 1، ص 52 – 51) مهريه اين ازدواج هزار تومان بود: «مهريه را مبلغ 5 هزار تومان نوشتم [اما آيتالله مشكيني] در اثر خطاي ديد پنج هزار تومان را پانصد تومان خوانده بود به ما پيغام داد من حرفي ندارم كه مهريه او پانصد تومان باشد ولي چون مهريه خواهر بزرگتر او هزار تومان است همين مبلغ را براي مهريه او بپذيريد. من تعهد ميكنم كاري كنم كه بيش از پانصد تومان شما بدهكار نشويد» (همان: 52) مراسم عقد در حرم امام رضا(ع) «بدون هيچگونه تشريفات اجرا شد» از آن پس آقاي ريشهري «مانند يكي از اعضاي خانواده آقاي مشكيني در منزل ايشان و به قول معروف داماد سرخانه» بود. (همان: 53) يك سال و نيم بعد با انتقال به قم داماد ديد كه «به تدريج شرايطي پيش آمده كه احساس كردم ادامه اين وضع به مصلحت نيست با اينكه قرار بود جشن ازدواج ما چند سال بعد باشد، پيشنهاد كردم كه هرچه زودتر انجام شود تا بتوانيم زندگي مستقل تشكيل دهيم. آقاي مشكيني ابتدا با اين پيشنهاد موافق نبود دليل مخالفتش هم كوچك بودن همسرم از نظر سني بود. چون در آن هنگام يازده سال بيشتر نداشت اما من موضوع را با جديت پيگيري ميكردم كه همسر من است و شرعا حق دارم او را به خانه خود ببرم... سرانجام با اصرار من ايشان (مشكيني) راضي شد و جشن ازدواجمان در سال 1347 برگزار شد.» (همان: 53)
2 ادامه مطلب ... شنبه 21 آذر 1394برچسب:رسانه ، غرب ، خبر ، سانسور , :: 19:25 :: نويسنده : سیدنورالله احمدی
علیرغم تنوع و تکثر رسانهها و منابع خبری، همچنان شاهد هستیم که برخی اخبار، رویدادها و موضوعات مهم از سوی رسانههای «جریان اصلی» جهان نادیده گرفته میشوند.به نقل از پایگاه گلوبال ریسرچ، با وجود گسترش بیش از پیش رسانهها و دسترسی بیشتر به منابع اطلاعاتی مختلف باز هم این گونه به نظر میرسد که برخی اخبار مرتبط با وقایع و رویدادهای مختلف یا چندین روزی تأخیر بازتاب یافته و یا سانسور شدهان
این نکته از آن جنبه اهمیت دارد که حدود 90 درصد رسانههای خبری آمریکا - نشریات و شبکههای سنتی که گزارشگران تمام وقتی را استخدام کردهآند - توسط شش بنگاه کنترل میشوند. این وبگاه در ادامه فهرستی از 10 ماجرا، رخداد و یا واقعه که مورد توجه رسانهها قرار نگرفته و پوشش نیافته است را ارائه کرده است: 1. نیمی از ثروت جهان در اختیار یک درصد از جمعیت جهان است. 2. صنعت نفت به طور غیرقانونی فاضلاب ناشی استخراج نفت شل را به داخل سفرههای زیر زمینی آب دفع میکند. 3. 89 درصد قربانیان حملات پهپادی در پاکستان به عنوان شبهنظامی شناسایی نشدهاند. 4. مقاومت مردمی در مقابل سرقت منابع آبی توسط بنگاههای اقتصادی. 5. فاجعه اتمی فوکوشیما عمیقتر شده است. 6. تأثیرات جهانی ناشی انتشار گاز فزاینده متان و گرمشدن دمای قطب شمال. 7. هراس از جاسوسی دولتها حق آزادی بیان نویسندگان را تضعیف کرده است. 8. اینکه چه کسانی و به چه میزان به دست پلیس کشته میشوند. 9. میلیونها انسان فقیر کمتر از میلیاردرها از سوی رسانهها مورد توجه قرار میگیرند. 10. کاستاریکا استاندارد و معیار جدیدی را در حوزه انرژیهای تجدیدپذیر ارائه کرده است. کشيش «حداد متانوس» مسئول اين کليسا ضمن قراءت نامه رهبری در کلیسای رم , با متهم کردن برخی از دولتهای غربی و عربی به ويژه امريکا و عربستان سعودی در گسترش تروريسم در عراق و سوريه گفت: تا سال ۲۰۱۱ ميلادی تمام پيروان اديان در سوريه با دوستی در کنار يگديگر زندگی می کردند اما بيش از چهار سال است که اين کشور در آتش بحرانی که توسط قدرتهای استکباری و متحدين منطقهای آنها شعلهور شده می سوزد. سه شنبه 17 آذر 1394برچسب:صالحی ، سرلشکر سلیمانی ، سوریه ، احمدی نژاد ، مذاکرات, :: 22:35 :: نويسنده : سیدنورالله احمدی
صالحی:
علی اکبر صالحی معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان انرژی اتمی در گفتگو با مجله دیپلمات جزئیاتی از مذاکرات محرمانه با آمریکا در عمان ارائه داده است.
علی اکبر صالحی در گفت و گوی مفصل و سه ساعته با ماهنامه دیپلمات به بیان جزئیات ناگفته ای از مذاکرات محرمانه ایران و آمریکا و همچنین دیپلماسی دوران احمدی نژاد پرداخت. وی ضمن پرداختن به چگونگی آغاز و انجام مذاکرات، به مخالفت های جلیلی و دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی با مذاکرات محرمانه زیر نظر وزارت خارجه اشاره کرد و گفت که به رسمیت شناخته شدن حق غنی سازی در مذاکرات محرمانه ایران و آمریکا توافق شد.
بخش هایی از این مصاحبه مفصل در ادامه می آید: مذاکرات عمان اواسط سال ۹۰، اولین باری که مطلع شدیم آمریکایی ها علاقمند هستند درخصوص مسائل هسته ای مذاکرات دوجانبه ای به صورت محرمانه با ما داشته باشند، معاونت کنسولی ما، جناب آقای قشقاوی سفری به عمان داشتند . فردی عمانی به نام آقای سالم (مشاور سلطان) به یکی از همراهان آقای قشقاوی (یکی از مدیران ایشان) اعلام میکند که آمریکاییها علاقمندند در مسائل هسته ای با شما مذاکرات دوجانبه داشته باشند. بعد از اینکه نامه وساطت سلطان قابوس به رهبر انقلاب رسید، نزد ایشان رفتم و گفتم: «حضرت آقا با توجه به اینکه چندسال است از طریق ۱+۵ مذاکره میکنیم و عملا به نتیجه ای نرسیدهایم، حالا با توجه به اینکه عمان نیز اعلام آمادگی کرده و تجارب نیز نشان داده که عمان واسطه مورد اعتمادی است، اجازه دهید در راه مذاکره دوجانبه با آمریکا قدم برداریم.» ایشان به گذشته آمریکا اشاره کردند که آمریکا قابل اعتماد نیست. گفتم که اجازه دهید از باب اتمام حجت این کار را بکنیم، اگر به نتیجه رسیدیم که هیچ و اگر نه، در همین وضعیت خواهیم بود. در نهایت ایشان بزرگواری کردند و فرمودند مخالفتی نمیکنند. رهبری ۴ شرط گذاشتند. یکی از شروط این بود که این مذاکره در سطح پایینتر از وزیر امور خارجه انجام گیرد. یعنی وزرای خارجه دو کشور با هم ملاقات نداشته باشند. دیگر اینکه، مذاکره برای مذاکره نباشد، مثل مورد ۱+۵ که سالها مذاکره کردیم و بعد بخواهند سوءاستفاده کنند. دیگر اینکه مذاکره فقط درخصوص مسائل هستهای باشد نه درخصوص روابط سیاسی و مانند آن. شرط چهارم را اجازه دهید نگویم. چون اگر بگویم، درباره آن سوال میکنید! احمدی نژاد راغب نبود آقای دکتر احمدی نژاد هم خیلی راغب به مذاکره نبود ولی مانع هم نبود. اما اینکه بگوییم مشوّق باشند، نبودند. میگفتند: «آقای صالحی! حواست را جمع کن. موضوع پیچیده است و ممکن است صدمه ببینی.» برادرانه نصیحت میکرد که امری پیچیده است و حواسم باشد که راه خطرناکی است. به هرحال مشوّق نبودند، اما مانع هم نبودند. جلیلی مخالف بود دبیرخانه شورای امنیت ملی (جلیلی) خیلی نظر مثبتی نسبت به این رویکرد نداشتند. میگفتند آمریکاییها قابل اعتماد نیستند و مذاکره با آمریکا مذاکره با ۱+۵ را زیر سوال میبرد. برخی نیز نگاه سیاسی داشتند. شایعاتی در مورد قصد بنده برای نامزدی ریاست جمهوری مطرح شد اما بنده صادقانه گفتم که خود را شایسته چنین مقامی نمیدانم. دوستان (جلیلی) در دبیرخانه گفتند اگر آمریکاییها راست میگویند، بیایند در آلماتی ذره ای انعطاف نشان دهند. آن موقع آلماتی یک و دو نبود، آلمآتی برای اولین بار. نمیدانستیم دوبار آلماتی پیش میآید. گفتیم: «اگر آنها انعطاف نشان دهند، برای شما حجتی خواهد بود که بعد ملاقاتهای ما تسهیل شود؟» گفتند:« بله.» ما هم از طریق عمانیها با آمریکاییها تماس گرفتیم. آمریکاییها در آلماتی انعطاف نشان دادند و پس از آن بود که برای اولین بار آقای جلیلی و خانم اشتون مثبت صحبت کردند و گفتند قدم خوبی برداشته شده که باعث امیدواری است. ما خوشحال شدیم که بالاخره کاری انجام شد. وقتی میخواستیم برای جلسه دوم مذاکرات حضوری با آمریکاییها برویم، باز با ناهماهنگیهایی مواجه شدیم، گرچه سرانجام به زور رفتیم. به آقای دکتر گفتیم که باید برویم و رفتیم دیگر. گفتیم اگر نرویم اعتبار جمهوری اسلامی در خطر قرار میگیرد. شرایط بسیار سختی بود. همه میگویند: «تو چطور تحمل کردی؟» خلاصه رفتیم و عزیزان هم کمی ناراحت شدند. نامه دوم سلطان قابوس خطاب به احمدی نژاد بود و آن بیان یک خبر بود با این مضمون که «جناب آقای دکتر احمدینژاد، ریاست محترم جمهوری اسلامی ایران، نماینده آمریکا و نماینده ایران نزد من بودند و آمریکاییها اعلام کردند که غنیسازی شما را به رسمیت میشناسند.» دیدار با ملک عبدالله در اجلاس اضطراری سازمان کنفرانس اسلامی در ریاض به گونهای از آقای احمدینژاد استقبال شد که برخی گمان میکردند این اجلاس دو میزبان دارد؛ یکی ملک عبدالله و دیگری دکتر احمدی نژاد. شبی پیش از شام، ملک عبدالله، به عصایش تکیه داده بود و حدود ۱۵ تا ۲۰دقیقه با آقای احمدی نژاد در این حالت صحبت کرد. گمان کردیم راجع به لبنان، بحرین، سوریه و... صحبت خواهد کرد، در حالی که در حد یککلمه هم به هیچکدام از این کشورها اشاره نکرد. تعجب کردیم. تمام این ۱۵-۲۰دقیقه میگفت چرا اینقدر در رسانههایتان به من بیحرمتی میکنید. مثلا میگفت:«عکس و فیلم من را در حال خوردن مشروب نشان میدهید؛ آیا من مشروب میخورم؟» عراقچی احمدی نژاد قبل از آقای متکی، با من برای وزارت خارجه صحبت کرده بود. زمانی که آقای دکتر احمدی نژاد برای بار اول انتخاب شد، من در جده، معاون دبیرکل سازمان کنفرانس اسلامی بودم. قبل از آن با آقای دکتر احمدینژاد آشنایی از نزدیک نداشتم. گفتگو با سردار سلیمانی یک روز سردار عزیز آقای سلیمانی به من زنگ زد که «آقای صالحی میخواهند 48 گروگان ایرانی در سوریه را فردا اعدام کنند، چه کار کنیم؟»به ذهنم رسید که با نخستوزیر قطر تماس بگیرم. گفتم: «ما این اقدام معارضان سوریه را از چشم شما میبینیم. شما بی جهت خودتان را در آنجا درگیر کرده اید». او هم به ما میگفت که شما روی اسب باخته شرطبندی کرده اید که بحث جدایی بود. گفتم: «آقای نخست وزیر! الان به من خبر رسیده که میخواهند فردا ۴۸ تن از عزیزان ما را اعدام کنند. اگر این اتفاق بیفتد، حداقل چیزی که میتوانم بگویم و این حداقلش است، این است که نمیدانم عواقب روابط ما و شما به چه سمت و سویی خواهد رفت دیگر چیزی قابل پیشبینی نخواهد بود.» گفت:«آقای صالحی! تنها راهی که هست این است که امشب به شبکه الجزیره بروم و به صورت زنده اعلام کنم که این ۴۸نفر را اعدام نکنند. هرکسی این کار را کند چنین و چنان...» از من خواست که آن شب تلویزیون را نگاه کنم. دیدم که ایشان آمد و بیان جالبی داشت. پس از آن معارضان جواب دادند که به پاس پیام نخستوزیر قطر دست نگه میدارند. گفتنی است سومین شماره مجله دیپلمات به سردبیری دکتر کیهان برزگر و مدیر مسئولی سید صاحب صادقی از روز سه شنبه روی دکه ها خواهد بود.
سه شنبه 17 آذر 1394برچسب:انرژی صلح آمیز هسته ای،برجام،کارشکنی غرب،نگرانی های ملت!!! ,, :: 22:32 :: نويسنده : سیدنورالله احمدی
اخبار موثقی که نگارنده در اختیار دارد، حکایت از آن دارد که قرار است پس از گزارش چندپهلوی آژانس، شورای حکام در قطعنامهای چندپهلو، از مدیرکل آژانس بخواهد «بررسی پرونده PMD» را «متوقف کرده و ادامه ندهد». ![]() اهمیت حل و فصل ادعای آژانس درباره ابعاد نظامی احتمالی برنامه هسته ای ایران یا PMD را اگر بخواهیم در یک جمله خلاصه کنیم، باید بگوئیم هر گزارشی که متضمن فقدان بعد نظامی در برنامه هستهای ایران و رد ادعاهای گذشته باشد، همه تحریمها و اقدامات یک جانبه و چند جانبه و نهادی علیه ایران طی سالهای اخیر را با بحران مشروعیت مواجه خواهد ساخت. و بالعکس، بسته نشدن این پرونده، هر چند با تعلیق و تخفیف برخی تحریم های مذکور در برجام همراه باشد، اتهامات بی پایه و اساسی را که آژانس علیه ایران مطرح کرده، سر جای خود نگه خواهد داشت و هر آن و به هر دلیلی ممکن است بازی با این ادعاها دوباره آغاز شود. قصد بحث مبسوط درباره تاریخچه PMD را نداریم، اما برای تاکید بر اهمیت موضوع، بیان این مقدار ضروری است که آژانس بر پایه یک سری اسناد جعلی که خود زمانی صراحتا آنها را «مطالعات ادعایی»(Alleged Studies) می خواند، ایران را متهم کرد که بین سالهای 2001 و 2003 پروژهای تحقیقاتی در مورد سلاح های هستهای تحت عنوان نمک سبز (Green Salt) انجام داده است. این اسناد به قدری بی پایه بود که محمد البرادعی مدیرکل پیشین آژانس علی رغم فشارهای فراوان حاضر نبود شرح آنها را در گزارش رسمی آژانس بگنجاند و سرانجام پس از برکناری وی، یوکیا آمانو طی ضمیمه گزارش GOV/2011/65 شرحی درباره این اسناد ادعایی منتشر کرد. قبل از توافق برجام، برای راستیآزمایی این ادعاها، ایران همکاریهای گستردهای با آژانس انجام داد، دسترسیهای متعددی به این نهاد داده شد و سوالات گوناگونی نیز پاسخ گفته شد. از جمله دو بار از مکان مورد ادعای آژانس در رابطه با ادعای ساخت اتاقک تست بمب، یعنی پارچین، بازدید شد و در پاراگراف 50 گزارش 8 نوامبر 2011 آژانس نیز اشاره شد که طی این بازدیدها، سندی بر مدعاها یافت نشده است. با این وجود، یکی از توافقات انجام شده در دل برجام این شد که آژانس و ایران طی یک نقشه راه موسوم به RCPPOI، همه موضوعات را حل و فصل کنند و تهران به همه خواسته های آژانس درباره PMD از جمله یک بازدید و نمونه برداری دیگر از محل مورد ادعا در پارچین تن دهد. این نقشه اجرایی شد و حتی در اقدامی بی سابقه شخص جناب آمانو طی سفری به تهران، از منطقه نظامی پارچین نیز بازدید کرد. آقای آمانو در همه گزارشهایی که بعد از اجرایی شدن «نقشه راه» منتشر کرده، تصریح کرده که ایران به صورت کامل درباره این نقشه راه همکاری کرده و «فعالیتهای مقرر در نقشه راه برای دوره منتهی به 15 اکتبر 2015 میلادی طبق برنامه تکمیل شدهاند».
سه شنبه 17 آذر 1394برچسب:هسته ای, :: 22:28 :: نويسنده : سیدنورالله احمدی
جامانده از گزارش آمانو
به طور خلاصه، آژانس ایران را در زمان مدیریت حسن روحانی بر پرونده هسته ای به تلاش برای ساخت سلاح اتمی متهم کرده و در مورد زمان سعید جلیلی چنین ادعایی ندارد.
- گزارش اخیر آمانو درباره ابعاد نظامی احتمالی برنامه هسته ای ایران، فارغ از انتقاداتی که در روزهای گذشته به آن شده، نکته قابل تامل دیگری در خود دارد که کمتر به آن توجه شده است. سه شنبه 26 آبان 1394برچسب: نفوذ ، آمریکا ، دشمن , :: 21:11 :: نويسنده : سیدنورالله احمدی
جریان نفوذ تنها مربوط به امروز نیست و نگاهی به گذشته نه چندان دور و سوابق نفوذیهای دیروز که امروز آشکارا در خدمت اهداف و برنامههای دشمنان ایران هستند، عبرتی است برای کسانی که آگاهانه یا ناآگاهانه خطر نفوذ را جدی نمیگیرند.
جریان نفوذ تنها مربوط به امروز نیست و نگاهی به گذشته نه چندان دور و سوابق نفوذیهای دیروز که امروز آشکارا در خدمت اهداف و برنامههای دشمنان ایران هستند، عبرتی است برای کسانی که آگاهانه یا ناآگاهانه خطر نفوذ را جدی نمیگیرند.
فاطمه حقیقتجو فاطمه حقیقتجو در ۸ دی ۱۳۴۷ در جنوب تهران متولد شد. وی فعال سیاسی و نمایندهٔ اصلاحطلب دوره ششم مجلس شورای اسلامی بود. او دارای دکترای مشاوره، پژوهشگر و مدرس دانشگاههای تهران و مراکز آموزش عالی فرهنگیان، نایب رئیس انجمن مشاوره ایران، ۱۰ سال سابقه در پستهای امور تربیتی و مشاوره آموزش و پرورش، عضو انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه تربیت معلم تهران و دو دوره عضو شورای مرکزی سازمان غیرقانونی دفتر تحکیم وحدت بوده است. حقیقتجو از جمله نخستین نمایندگان مجلس ششم بود که در جریان استعفای دستهجمعی، استعفایش پذیرفته شد.
حقیقتجو به بهانه تحصیل از کشور خارج شد و به محض ورود با اعطای بورسیه از جانب دولت آمریکا مورد لطف غرب قرار گرفت، در دوران فتنه 88 نقش بارزی برای ایجاد کمپینهای ضد ایرانی ایفا کرد.
علیاصغر رمضانپور علیاصغر رمضانپور در دوره وزارت احمد مسجدجامعی در دوران اصلاحات به عنوان معاون فرهنگی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی ایران فعالیت میکرد، در حالي كه مراكز اطلاعاتي و امنيتي سوابق سوء نامبرده را مكرراً متذكر شده بودند. وي همچنين مدتي سردبير روزنامه زنجيرهاي آفتاب امروز بود و مسئولیت رئیس نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران را نیز در کارنامه خود دارد.
وی پس از فرار به انگلستان مانند بسیاری از همقطاران خود به خدمت شبکه بیبیسی درآمد و در حال حاضر در رسانههای بیگانه فارسیزبان، مشغول فعالیت ضد نظام میباشد.
رمضانپور همسر خویش را مجبور به كشف حجاب كرد و تصوير وي را در صفحه فيس بوك خود منتشر كرد كه اين اقدام با اعتراض رسانهها مواجه شد.
ادامه مطلب ... جمعه 22 آبان 1394برچسب:روحانی ، اولاند ، فرانسه ، شراب ، خون های آلوده ،, :: 16:32 :: نويسنده : سیدنورالله احمدی
رسایی:
حمید رسایی در اینستاگرام خود متنی انتقادی نسبت به سفر رئیس جمهور به فرانسه نوشته است.
![]() حالا روحانی می خواهد به فرانسه برود. ضیافت نهار از طرف اولاند، رئیس جمهور فرانسه ترتیب داده شده است. طبق پروتکل های بین المللی و لزوم رعایت آداب میهمان، از آنجا که طرف ایرانی حاضر به نشستن بر سر سفره ای که شراب در آن سرو شود، نیست، علی القاعده باید سرو شراب از میز غذا حذف شود. به نظر شما اولاند چه کرد؟ اولاند بین روحانی و شراب، یک بطری شراب را انتخاب کرد و حاضر نشد سرو شراب را از میز غذایش حذف کند! طبعا میهمانی و ضیافت نهار بهم خورد اما این موضوع پیامی را به دنبال داشت. در حالی که روحانی سه ماه قبل، برای اینکه به فرانسوی ها برنخورد، خون های آلوده به ایدز را به راحتی فراموش کرد حتی به جانبداری از متهم پرداخت!او اگر هم نمی خواست به دلیل شرایط دیپلماتیک هم درباره مسئله خون های آلوده، اظهار نظری کند، می توانست حداقل سکوت کند اما ترجیح داد طرف فرانسوی ها را بگیرد!آقای روحانی! حداقل به اندازه اولاند، که به اعتراف رسانه های غربی، مسخره ترین رئیس جمهور اروپاست، ولی روی ارزش های باطل فرانسوی پای فشاری می کند، شما هم روی ارزش های حق ملتمان پافشاری کنید و به غربی ها نشان دهید که ارزش های کشورتان، ملت تان، دین و مذهب تان برای شما مهم است.
منبع: فارس
جمعه 22 آبان 1394برچسب: تهران, :: 16:29 :: نويسنده : سیدنورالله احمدی
پيوندها
برای تبادل لینک ابتدا ما را با عنوان پاتوق کده و آدرس asemaneabi58.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.
|
|||||||||||||||||
![]() |